2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

762 بازدید | 20 پست

اونایی ک کاشت کروین ناخناتونو چجوری مراقبت میکنی

چیگارمیکنید تا وقت ترمیمش نشکنن و کنده نشن

من هفته بعد وقت ترمیممه ۳تاش سالمه ۳تاش کنده شده ۴تاش شکسته 

ای خداااااا😢

مشکل از ناخون کارته

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناخن كارت بده

من الان كاشت نيست ناخنم اما اون موقع كه بود بلنده ببندم كاشتم اما اصلا نميشكست

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
ناخن کارتو عوض کن

عوض کردم ولی باز همینه

خواهرشوهرم کاشت میکرد برام عوض کردم اما دوباره همون ماجرا شد دوباره دادم خواهرشورم کرد

جالبه ک واس خودشم خودش انجام میده برا۲تاخواهرشم برامنم منو خواهرشوهر بزرگم این شکلی داغون میکنیم اما اون خودشو خواهرکوچیکش سالم نگه میدارن

کشتی میگیری با ناخونات😂😂

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

ناخن کارتو عوض کن عزیزم

این عیر عادیه

من خودم ناخن کارم میدونم که به جز ضربه محکم نباید ناخن بشکنه یا کنده بشه

چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
ناخن کارتو عوض کن عزیزم این عیر عادیه من خودم ناخن کارم میدونم که به جز ضربه محکم نباید ناخن بشکنه ...

خب وقتی کاشت میکنیم لازمه حتما ناخنارواز ته بزنیم؟من حس میکنم اگه ناخن خودمم باشه روش تیپ بزاره و کاشت کنه محکمتره اما اون ناخنامو از ته میگیره

شاید صدف ناخنت زیادی چربه..شایدم زیاد با آب سروکار داری

اگ بجز ایناست ایراد از ناخنکارته

من خودم ناخنکارم

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
خب وقتی کاشت میکنیم لازمه حتما ناخنارواز ته بزنیم؟من حس میکنم اگه ناخن خودمم باشه روش تیپ بزاره و کا ...

برای کاشت باید ناخن گرفته بشه ربطی نداره

اگه میخای ناخن خودت باشه کاورش کن نه کاشت

چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
شاید صدف ناخنت زیادی چربه..شایدم زیاد با آب سروکار داری اگ بجز ایناست ایراد از ناخنکارته من خودم ن ...

ازصبح تاشب بشور بساب میکنم

ولی خب ب نظرم یکم غیرعادیه این حجم از خراب شدگی

اگه صدف ناخنم چرب باشه کنده میشه یعنی؟