2777
2789
عنوان

شوهرم منو زده

233 بازدید | 10 پست

دیشب سر یه مسئله کوچیک شوهرم تو ماشین عصبانی میشه و بمن فحش میده منم عصبی شدم یهو یجایی به راننده میگه نگه دار پیاده که شدیم من شوک شدگ درد بدیم تو قسمت پهلوهام داشتم نمیفهمیدم چیکار میکنم اونم ‌لی حرف بارم کرد و زد زیر گوشم اونجا دیگه فقط گریه میکردم تو خیابون عابروم رفت اومدم خونه چمدونمو جمع کردم ولی یچیزی جلومو گرفت نشتم کلی بحال خودم گریه کردم که چرا شوهرم تو خیابون باید یه همچین کاری کنه اونم طاقت نیاورد اومد معذرت بخواد من بهش گفتم برو از اتاقم بیرون بهم نزاشتم دست بزنه اون رفت از خونه تا کش ندیم بعدش زیر بارون انقد موند انقد پیامک داد عذرخواهی کرد تا یهش گفتم بیا خونه اومدش فقط نیمساعت عذرخواهی کرد منم الکی گفتم بخشیدم حتی امروزم با دوستامون رفتیم بیرون ولی من ظاهری شاد بود صحنه های دیشب از جلو چشام نمیره حس میکنم قلبم خالی شده کی با زن حاملش میتونه تو خیابون اینجوری رفتار کنه میترسم عدرخواهیش الکی باش از کجا معلوم بعدها بچه بیاد راحت تر اینکارشو تکرار نکنه خیلی میترسم  هیچوقت قلبا نمیبخشمش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا منم چن روز پیش پیش اومد 

احساس میکنم ى جسم در حال حرکتم فقط 

روحم مرد 

ازش متنفرم 

ولی ب ظاهر میخندم و هیچی نمیگم 

تیکر لاغری بعد زایمانمه...30 کیلو وزن اضافه کردم توی بارداری. . تا پایان تیکر ب وزن 65 کیلو میرسم🐰قول میدم 💪💪