2777
2789
عنوان

🚫ازدواج نکنید🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 40 پست

تنها بمونه ک چی بشه

زندگی همینه 

مجردی هم مشکلات خودشو داره مگه تا اخر قراره پدرمادرت نگهت دارن و سرویس بت بدن؟

باید تنهایی بجنگی برای زندگیت و خونه جدا هم بگیری  تازه حرف دیگرانم باس تحمل کنی

الهی عاقبت بخیری را نصیب هممون کن
عزیزم اصلا شما درست میگی دلیلی جز اینایی که گفتم واسه ازدواج نیست حالا بنظرت این دلایل منطقی و کافیه ...

کلا پشیمون شدم بعضیا رو ریپلای کردم . خوش باشی 

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تنها بمونه ک چی بشه زندگی همینه  مجردی هم مشکلات خودشو داره مگه تا اخر قراره پدرمادرت نگهت دا ...

مگه من گفتم حتما پدر و مادر خرجت رو بدن یعنی هییچ هدف دیگه ای جز ازدواج واسه آدم نیست؟! بعدم من نگفتم ازدواج بده نباید باشه ولی این دلایل اصلا منطقی نیست علت طلاق های زیاد به نظرت چیه؟!

«باز می‌شه این در، صبح می‌شه این شب، صبر داشته باش...»    
مگه من گفتم حتما پدر و مادر خرجت رو بدن یعنی هییچ هدف دیگه ای جز ازدواج واسه آدم نیست؟! بعدم من نگفت ...

یکم‌ بیشترمیگین؟چون مااطرافیانمون ازازدواج همین دلایل رومطرح میکنن.پس جزاینا برای چی ازدواج بایدکرد؟

مگه من گفتم حتما پدر و مادر خرجت رو بدن یعنی هییچ هدف دیگه ای جز ازدواج واسه آدم نیست؟! بعدم من نگفت ...

ازدواج اشتباه و نشناخته

خرجمو ندن نمیتونن نیازای روحی و جسمیمو حل کنن که

دوست پسر هم بگیرن آسیبش صد برابره میزنه و همه جوره ازت لذت میبره با احساستم بازی میکنهو وابسته ات میکنه و بعد میگ گمشو

من تا خواستگار خوب نداشته باشم ک الانم ندارم تن ب ازدواج نمیدم ک بعدا مشکلم صدبرابر شه

همچین از تنهاییم لذت نمیبرم

دوست پسرم گرفتم یه نگاه ب امضا و تاپیکام بنداز

ادم واقعا میمونه چ تصمیمی بگیره

یکم‌ بیشترمیگین؟چون مااطرافیانمون ازازدواج همین دلایل رومطرح میکنن.پس جزاینا برای چی ازدواج بایدکرد؟

ببین هیچکدوم از این دلایل به تنهایی واسه ازدواج کافی نیست مخصوصا اینکه واسه فرار از این شرایط باشه اونوقت میشه یه ازدواج عجولانه و بدون فکر اول از همه باید سعی کنید از طرف مقابل شناخت پیدا کنید خصوصیات اخلاقی و خیلی چیزای دیگه و اینکه حداقل علاقه ای وجود داشته باشه واسه شروع زندگی متاهلی بعد از شناخت کافی اونوقته که بعضی از این دلایل هم میتونه دلیل ازدواج باشه (البته این نظر شخصی منه نظر همه مثل هم نیست)

ببین هیچکدوم از این دلایل به تنهایی واسه ازدواج کافی نیست مخصوصا اینکه واسه فرار از این شرایط باشه ا ...

واقعا ازدواج خوب میشه؟من اطرافیانم کلی مشکلات ودعوامیبینم توخانواده هاشون.یاهمین نی نی سایت پرهههههههه ازدعوای خواهرشوهر وشوهروطلاق و....مادرشوهرونمیگم چراو...ولی خب واقعا باتمام وجودم ازازدواج میترسم دیگه تاجایی که به خودم میگم تحت هیچ شرایطی ازدواج نخواهم کرد‌.اصلن نمیدونم مردخوب هم پیدامیشه که خانوادش هم خوب باشن ؟نمیگم زندگی بدون هیچ مشکلی اما ازین خاله زنک بازیا نباشه.واقعاهست؟!شماخودتون متاهلین؟راضین؟

واقعا ازدواج خوب میشه؟من اطرافیانم کلی مشکلات ودعوامیبینم توخانواده هاشون.یاهمین نی نی سایت پرهههههه ...

نه عزیزم من مجردم ولی اطرافم هم کسایی رو دیدم که زندگی آروم و خوبی دارن و هم کسایی که خیلیی مشکلات دارن و حتی کسایی که جدا شدن. نمیشه همه رو با یه چوب زد و بگیم اصلا مرد خوب و زن خوب و زندگی آروم نیست توی بهترین زندگی ها هم مشکلات هست و اینکه خیلی کم میان خوشحالی هاشون رو میگن که اگه هم بیان بگن خیلیا حتی خود ما میگیم که آره داره پز میده یا مثلا ک چی.اصلا نمیشه از روی یه سایت یا اطرافیان که تعداد کمی از جامعه رو تشکیل میدن قضاوت کرد ولی میشه با چشم باز و منطقی تصمیم گرفت که بعدا پشیمون نشی

چیشد ک نشد؟

بعضیارو خودش رد میکرد بعضیاش رو خانوادش ،خودش یکی رو دوست داشت ولی خانوادش نزاشتن ،عزیزم اگه قسمت نباشه زمین و زمان بهم میدوزن که نشه

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘