2777
2789
عنوان

🚫ازدواج نکنید🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 40 پست

حرفات میتونه درست باشه و هم میتونه غلط باشه چون هر ادمی ب ی سنی ک میرسه دیگ دلش میخاد برا خودش خونواده تشکیل بده و ب محبت جنس مخالف احتیاج داره

و فقط فقط فقط خدا رحم کنه ک اون طرف ادم خوبی از اب دربیاد وزندگی و به دهن ادم زهر نکنه

محکوم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازدواج پروسه ای جداگانه دارد که به مسائل بالا هیچ ربطی ندارد و آنهایی که برای هدف های بالا ازدواج کر ...

حالا منم یچیز اضافه میکنم قید ازدواجو از بیخ بزنید

ازدواج سراسر صبوری طلبه اگر برای خوشی بی پایان تن به ازدواج میدهی سخت در اشتباهی

ازدواج نکن عزیز بشین فوتبالتو ببین تخمه‌تو بشکون

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
مثلا ؟

کدوم یکی ازین دلیل‌ها منطقی بود به نظرت برای ازدواج؟ :))

عشق

وقتی یه آدم رو با شناخت انتخاب میکنی که راه‌ات رو باهاش ادامه بدی و برای رسیدن به هدف‌هاتون به هم کمک کنید

زیادن دلیلای خوب و منطقی، ولی قبلش باید خودت به آرامش و ثبات و استقلال رسیده باشی نه که هدفت از ازدواج این باشه به نظرم. آدم باید بالغ شه خودش بعدش ازدواج کنه.

سن استورما بی. 
کدوم یکی ازین دلیل‌ها منطقی بود به نظرت برای ازدواج؟ :)) عشق وقتی یه آدم رو با شناخت انتخاب میک ...

خب دو تا دلیل بگو دیگه 

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
گفتم خب بخون. :))

نگفتی والا 

مثل اسی بنویس 

۱. دلیل اول

۲. دلیل دوم

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
نگفتی والا  مثل اسی بنویس  ۱. دلیل اول ۲. دلیل دوم

۱. عشق

۲. وقتی یه آدم رو با شناخت انتخاب میکنی که راه‌ات رو باهاش ادامه بدی و برای رسیدن به هدف‌هاتون به هم کمک کنید

اینکه قدرت تشخیص ندارید تقصیر منه؟ :))

سن استورما بی. 
نگفتی والا  مثل اسی بنویس  ۱. دلیل اول ۲. دلیل دوم

عزیزم اصلا شما درست میگی دلیلی جز اینایی که گفتم واسه ازدواج نیست حالا بنظرت این دلایل منطقی و کافیه ؟! بعد ازدواج پشیمونی نداره؟!

«باز می‌شه این در، صبح می‌شه این شب، صبر داشته باش...»    
۱. عشق ۲. وقتی یه آدم رو با شناخت انتخاب میکنی که راه‌ات رو باهاش ادامه بدی و برای رسیدن به هدف‌هات ...

باشه تو خوبی 

قدرت تشخیصت عالیه واقعا 

ریپلای نکن منو