2777
2789
عنوان

هنوز بچه دوم نیومده..... اما اومده

270 بازدید | 26 پست

بچه ها من همیشه مخالف بچه داشتن بودم اما بخاطر همسرم و شرایط خانواده ها یه دخمل خدا بهمون داد و الانم همیشه راضی ام از داشتنش و خداروشکر میکنم.... شوهرم خیلی دوس داره بچه دوم بیاریم اما من دیگه واقعا دوست ندارم دوباره حامله بشم و زایمان و... بچه داری و این داستانو.. حوصله تکرارشونو  ندارم.. بچمم الان  یه سال و نیمشه... تو این یه سال و نیم.. اوایل رابطم با همسرم خوب بود اما کم  کم ک بچه بزرگتر شد از هم فاصله گرفتیم و بخاطر خستگی و بی حوصلگی شاید هر هفته یه روز با هم حرف نمیزتیم چون میترسیم دعوامون  شه بخاطر حال بدمون و سو تفاهمایی ک پیش میاد.... من دیگه دلم بچه نمیخاد حتی اگه برا خودم در آینده سخت بشه تک فرزند داشتن اما واقعا تمام آرزو ها و خواسته هامو ب  باد رفته میبینم با وجود دو تا بچه.... اما بخاطر اینکه شوهرم بچه دوم دوس داره یه حس عذاب وجدانی دارم ک خیلی اذیتم میکنه... از لحاظ مالی هم متوسطیم اما میتونیم دو تا بچه رو ساپورت کنیم.... خیلی بد حسیه ... از طرفی اعتقاد دارم اگ بخام  بچه دوم بیارم تا قبل سه سالگی اولی اینکارو کنم  باز میگم منکه کلن دوست ندارم بچه بیارم این حرفم چیه.... خیلی دو راهی بدیه لعنتی

حالا صبر کن بزار بچت یکم بزرگ بشه بعد تصمیم بگیر شاید تا اون موقع نظرت عوض ضد

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم ب جای بچه اوردن رابطت رو با همسرت ترمیم کن وقتی ک حس خوشبختی مطلق کردی اقدام کن

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

بزار بزرگتر بشه اولی بعد از چند سال بیارین که اونم بتونه کمکتون کنه 

چند نفرو دیدم بعد از ۱۳.۱۴ سالگی بچه شون بچه دار شدن

زن و شوهر یکسره تو ذوق هسنن 

خوشحالن 

امید به زندگی دارن

حالا ما برعکسیم من یه زن خانه دارم و بچه زیاد دوست دارم اون میگفت همون یکی کافیه. تحریماشو دور زدم و دومی رو هم باردارم. همش میگم کاش دومی هم دختر بشه که به هوای پسردار شدن سومی رو هم بیارم

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
من این شرایط رو هشت سال تحمل کردم.و بالاخره به خاطر زندگیم مجبور به راضی شدن شدم.با تک تک سلول هام م ...

الان ب دنیا اومده؟؟ مگه چ شرایطی پیش اومد؟؟؟ البته اگه میتونیبگو

الان خیلی زوده همینطور که خودت میگی هم خیلی خسته ای هم توان رسیدگی به بچه دوم رو نداری یکم بخودت زمان بده وبعد باید بدونی که این تصمیم یه تصمیم دو نفرست و باید بتونید در زمان مناسب یه تصمیم درست بگیرید 

بچه های من اختلاف سنی دوساله دارن.

حس میکنم پنجاه سال پیر شدم.

وحشتناک سختمه

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
فقط به بیخوابی و دردسرای دوتا بچه کوچیک فک کن  مردا که کمک نمیکنن شب میخوابن مادر بدبخت درهمه ...

باهات موافقم.درسته از وقتی حامله شدم شوهرم عوض شده.یعنی خدا رو شکر خیلی خیلی بهتر شده.ولی واقعا از لحاظ جسمی عذابش رو تحمل میکنم.نمیخام نا شکر باشم ولی بارداری سخته و بعد از اون هم مشکلات خودش رو داره

خدایا گاهی نگاهی