2777
2789
عنوان

شغل

131 بازدید | 14 پست

سلام من دنبال ی کارم که تو خونه انجام بدم اما با دوتا بچه کوچیک نمیدونم چیکار کنم شوهرم پول داره اما خسیسه مرد خوبیه با همه چیزش میشه کنار اومد جز این حالا دارم فکر میکنم اگه خودم درآمد داشته باشم خیلی راحت تر میشه این مشکل رو تحمل کرداجازه بیرون رفتن و کار کردن هم نمیده دوستای عزیز شما پیشنهادی یا راه حلی دارین؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اشتباه اونجا بود ک اجازه بیرون رفتن و سر کار رفتن افتاد دست شوهرت کی میخواین یاد بگیرین شوهر آقا بالاسر نیست شمام ی موجود زنده مثل شوهرتی با تموم حق و حقوقاش انتظار پولم نداشته باش خدا تنتو سالم نگه داره 

بی عــشق جهان یـعـنی یِک چَـرخِـشِ بی مَـعنی❤️
اگه شمال باشه از دل جنگلش میتونه کلی سبزی و میوه جنگلی بکنه و فراوردهاشو درست کنه بفروشه

شمال ك اره اما هر شهري هم باشه باز ترشي و سبزياي اماده كلي طرفدار داره يه دسر ژله ايي كوچولو اونروز مهمون داشتم از يه پيج تو اينستا سفارش دادم شصت تومن خيلي درآمده خوبيه

اشتباه اونجا بود ک اجازه بیرون رفتن و سر کار رفتن افتاد دست شوهرت کی میخواین یاد بگیرین شوهر آقا بال ...

عزیزم روزی که جواب مثبت دادم با کار و تحصیلم مشکل نداشت البته تا ورود بچه اول خوب بود بعد از اون خیلی چیزا عوض شد

والا راستش خیلی سرم نمیشه فقط میدونم باید کد سهام داری بگیری که به همه میدن اگه تو قسمت سهام عرضه اولیه سرمایه گذاری کنید ضرر اصلا نمیکنین ولی سودش کمه احتمالا شهرتون دفتر خرید و فروش سهام بورس داره شما رشو گیر بیار با کارشناسش صحبت کن تو اینترنتم یکم بگرد حتما مطلب به درد بخور پیدا میکنی

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن