2789
عنوان

خرید

53 بازدید | 7 پست

بچه ها کیا مثل من یه اخلاق گهی تو خرید کردن دارن که از هر چیزی باید دو سه تا بخرن؟😔 

مثلا ماسک مو نلی دیروز خریدم‌ امروز دو تا دیگه سفارش دادم ( قیمتشون بالا شد و بعد پشیمون شدم طبق معمول ولی ..)

یا روفرشی بخرم باید دو تا بگیرم..

خونمون گرمه ولی هیتر برقی خریدم گفتم شاید یه روزی لازم بشه ..بعد یکی دیگه هم سفارش دادم 😐

رژ لب اگه ببینم خوبه شش تا سفارش میدم ..روسریم قشنگ باشه باید یکی دیگه از همونو بخرم ..

اینجوری واقعا هزینه هام بالا میره و بالطبع قدرت تنوع در خرید هم نمیتونم داشته باشم ..ولی واقعااا یه درد و مرضه تا ازشون چند تا نخرم آروم و قرار ندارم ..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من گاهی اوقات اینجوری میشم وقتی یه وسیله یا لباس خیلی قشنگ باشه و البته قیمت مناسبی داشته باشه دو تا ...

آخه بعضی وسایلم و واقعا بی استفاده میشه یا اون مصرفیا تاریخشون میگذره ..فکر کنم شدم مثل اون برنامه تو شبکه من و تو نشون میداد که خرت و پرت هی جمع میکنن😐

آخه بعضی وسایلم و واقعا بی استفاده میشه یا اون مصرفیا تاریخشون میگذره ..فکر کنم شدم مثل اون برنامه ت ...

عاقا هر چی اضافه داری بده به من 😐

البته به عنوان هدیه😶😶

😂😂😂

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲