2777
2789
عنوان

یه سوال ❌❌❌❌

105 بازدید | 17 پست

کسی که یبوست داره آیا بلوط بخوره شکمش کار میکنه ؟؟؟؟

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید

اگه حامله نیستی زیره و گل محمدی و سنای مکی پودر کن بخور بخواب صب ک بیدار میشی حله😅😅

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بابا باید اول علتش رو بفهمی هر چیزی رو نخور

عزیزم مشکلی که ندارم دوستدارم بدونم درموردش ؟؟

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید

البته زیره زیادی هم ضرر داره یکی دوروز بخور چن روز نخور

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی 

بلوط یبوست میاره نخوری یه وقت😟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

صابونو مثل شیاف کن بزن

وا 😳😳😳بار اولم میشنوم

من خودم هر روز یه دونه قرص رولاکس میخورم

دوستدارم بدونم درمورد بلوط وگرنه مشکلی ندارم 

بلوط یبوست میاره نخوری یه وقت😟

اتفاقا خوردم دل پیچ گرفتم ببخشید اسهال گرفتم دوتاقرص سریع خوردم که خوب بشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز