2777
2789
عنوان

مظلومیت ینی:

134 بازدید | 13 پست

سیستان بلوچستانی باشی و حالا که نت همه جا وصل شده نت استان ما همچنان قطعه!!!

فکر کنم یادشون رفته همچین استانیم وجود داره

دلِ من هرچه غلط بود فراوان کردی..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دستشون بره ماتحتشون با عرض معذرت

چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را،براے این همه ناباور خیال پرست....💔                                            براے براورده شدن حاجتم یه صلوات😢

من جهرمی رو حواله دادم به معلم.جعرافیش😂😂😀تو اینستاش نوشتم آمارت اشتباست خدا لعنت کنه معلم جغرافیشو😂😂😂

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
اي جان طفلكيا  چرا اونجا كه من چيزي نشنيدم ازشون

اینجا هیشکی صداشم در نیومد نمیدونم فازشون چیه ک نتمون همچنان قطعع..عادت کردن ب حق خوری

مظلوم نباشید

مظلوم نباشیم وگرنه ظالم میسازیم

ما را نگاه کن که به آزادی و سفره ای خالی قانعیم،اما آنها همین را هم قبول نمی کنند.شاید برای اینکه میدانند در آزادی هیچ سفره ای خالی نمی ماند.
من جهرمی رو حواله دادم به معلم.جعرافیش😂😂😀تو اینستاش نوشتم آمارت اشتباست خدا لعنت کنه معلم جغرافیش ...

جهرمیم هیچکاره اس بابا..اصل کاریا باید مجوزو صادر کنن ک احتمالا یادشون رفته

اي جان طفلكيا  چرا اونجا كه من چيزي نشنيدم ازشون

شده آش نخورده و دهن سوخته😔

اینقد گرفتار زندگیشون بودن که حتی هیچی نگفتن با اینکه شغل خیلیاشون از فروش سوخت بود نمیگم درسته اصلا نمیگم ولی تو خودت نه کشاورزی هست نه کارخونه نه هیچ تولیدی !!!هیچی هیچی هیچی خب وقتی مجبوری اینکارو میکنی اینقد بخدا خطرناکه تو اون کوه و بیابون با سرعت بری پلیس میگیره کلی چیزای دیگه ولی شکم زن و بچه چه جوری سیر بشه؟تازه اوناییم که اینکاره نیستن این استان فک.کنم کلش شاید کمتر از انگشتای دست پمپ گاز داره!!!بزرگترین استانم هست😕

حیف که نی نی یار واسه همین ترکونده منو وگرنه درددل زیااااده

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
شده آش نخورده و دهن سوخته😔 اینقد گرفتار زندگیشون بودن که حتی هیچی نگفتن با اینکه شغل خیلیاشون از ف ...

اي بابا چقد غم انگيز

راست ميگي اونوريا خيلي مظلومن متاسفانه اسمشون بد در رفته وگرنه خيلي هم آدماي خوب و مهربونين

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔