2777
2789
عنوان

خونریزی مقعدی

210 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان دخترم هشت سال و نیمه چندماه پیش خیلی معذرت میخوام پی پی که میکرد همراش خون میومد بردم دکتر ازم پرسید پی پیش چه مدلیه گفتم تیکه تیکه و سفته گفت از همونه بهش پودر پیدرولاکس داد که شیش ماه استفاده کنم تو این مدت اصلا خونریزی نداشته ولی این وسطا دوروز که پودر ندادم دیدم باز خونریزی داره دوباره دادم قطع شد خیلی نگرانم واسه این موضوع تا آخر عمر که نمیتونه پودر بخوره شما پمادی یا راه حلی سراغ دارین که بدون پودر بچم به خونریزی نیفته هرکی کمکم کنه یه عمر دعاش میکنم فقط خواهشا بیشتر نگرانم نکنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه یبوست داره تو غذاهاش روغن زیتون استفاده کن انجیر بریز آب صبح ناشتا بده بخوره 

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔
دردم داره؟فک کنم شقاق گرفته مایعات بده چیزای ملین بده بخوره تا رون شه شکمش ییوست خودش هی باعث ایجادز ...

اصلا درد نداره خیلی ریلکس به قول خودش فقط یک کوچولو زور میزنه ولی پودر نخوره خون میاد

دیگه هر کس یه مدله جای نگرانی نیست

آخه بعضی وقتا فکر میکنم فقط دختر من اینطوریه بنظرم چیز عجیبی میاد و نگران میشم خودم یبوستهای خیلی شدید داشتم از درد داد میزدم ولی خونریزی نداشتم

اصلا درد نداره خیلی ریلکس به قول خودش فقط یک کوچولو زور میزنه ولی پودر نخوره خون میاد

من قک کنم شقاقه عزیزم چون من خودم شقاق داشتم بعدهام گرفتار بواسیرشدم ولی خب اون دوره ای شقاق داشتم نمیفهمیدم ولی میدیدم ک خونیه با پمادرکتول خوب شدم.

ترجیحا یه دگتردیگه ببر 

آخه بعضی وقتا فکر میکنم فقط دختر من اینطوریه بنظرم چیز عجیبی میاد و نگران میشم خودم یبوستهای خیلی شد ...

پس ارثیه من یه دکتر خوب در این زمینه میشناسم ولی الان امریکاست شمارش رو دارم ولی فک نکنم بدردت بخوره

من قک کنم شقاقه عزیزم چون من خودم شقاق داشتم بعدهام گرفتار بواسیرشدم ولی خب اون دوره ای شقاق داشتم ن ...

شمام خیلی درد نداشتین مثل دختر من ؟ پماد رو بیرون مقعد میزدین یا داخلشم میزدین؟ چندروز استفاده کردین بعدش خونریزی بند اومد؟ شرمنده عزیزم سواران زیاد شد