2777
2789
عنوان

قطره اهن

61 بازدید | 10 پست

سلام مامانای عزیز خوبید...

میخواستم ببینم کسی هست که راهنماییم کنه قطره اهن رو چطور باید بدم به بچم که دندوناش سیاه نشه؟؟؟ 

اصلا از کی مشخص میشه که دندوناش سیاه شدن؟؟؟ وقتی کل دندوناش دراومد!!! یا نه...

دخترم الان یک سالشه. زبونش چند روزه سیاه میشه میترسم دندوناشم سیاه بشه. 

قطره ی دیگه ای نیست که بدم دندوناشو سیاه نکنه؟؟؟

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فروزومال میدم من . سیاه نمیکنه خوشمزه هم هست

جدا بچتون چند وقتشه؟؟؟

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
چن قطره اب لیمو بریز تو قطرش...یا بعدش با پنبه اغشته ب ابلیمو دندوناش پاک کن..اب هم خیلی بده بخوره

من قطرشو با اب حل میکنم و بعدش اب هم بهش میدم ولی بازم زبونش سیاه شده

پسر من قطره اهن بهداشت رو یکی دوبار دادم نمیخورد بمیرم براش هی میپرید توی گلوش یا هر چی خورده بود رو بالا میاورد بدمزه بود لعنتی.... هیچی منم ندادم تا اینکه میریزختم گوشه سوپش همون مال بهداشتو خلاصه یکی دوهفته تونستم این روش برم و میخورد و متوجه نمیشد بعد دوباره نخورد و متوجه شد دیدم دندوناشم داره کدر میشه منم ندادمم ولی دیگه نه ماهش بود فهمیدم لیپوزوفر که ایرانی هم هست هم خوشمزس هم سیاه نمیکنه هم ممانعتی با بلافاصله شیر خوردن نداره( شیر کلسیم داره اهن رو دفع میکنن). خلاصه اینو چندماهیه دادم واقعا از بهداشت متنفرم با اون قطره اهن بیخودش جالبه راهنمایی هم نکردن 

چن قطره اب لیمو بریز تو قطرش...یا بعدش با پنبه اغشته ب ابلیمو دندوناش پاک کن..اب هم خیلی بده بخوره

دختر ابلیمو اسید داره کم کم مینای دندون بچت خراب میشه حتی یکبار در روز  بازم خودتون میدونید.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز