2777
2789
عنوان

درد سمت چپ شکم

1102 بازدید | 38 پست

علت درد  هفته قبل پریودی سمت چپ شکم چی میتونه باشه؟

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من علتش کیست بود

من سونو کردم کیست ندارم هر دفعه فکر میکنم باردارم ولی نیستم😞

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
کیست یاعفونت

بررسی کردم نبود هر دفعه فکر میکنم باردارم  ولی خب نیستم ولی دردش تو زمان لانه گزینیه و همش منو دچار اشتباه می کنه شده کسی از اندومتریوز این درد رو داشته باشه

پرستارم گلم 

سلام عزیزم من از۱۳سیکلم تا دیشب که ۱۵سیکلم بود دل‌درد پریود داشتم واسه تخمک گذاریه؟ازاد شده یانه؟ترشح ندیدم اصلا چرا؟؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
پرستارم گلم 

خوشبختم منم پرستارم ولی گیج شدم

همون مربوط به خود عادت ماهیانس سمت چپ پایین شکمتون درد میگیره??

بله

اره عزیزم  ترشح اصلاندارین

نه عزیزم همیشه فقط وسط سیکلم که۱۴یا۱۵بود ترشح تخمک گذاری می‌دیدم ولی اینسری فقط دل‌درد پریود داشتم از۱۳تا۱۵سیکلم به نظرت مشکلی داره؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘