2789
عنوان

هماتوم

102 بازدید | 13 پست

هماتوم ۱۰میلی سن حاملگی ۵هفته و۶ روز،از جمعه لک داشتم الان دوروزه خونریزی دارم از همون روز اول استراحت مطلقم نمیدونم چرا لک تبدیل به خونریزی شد،خیلی گریه کردم دیگه دلم از حال رفته به نظرتون امیدی هست که سقط نشه،بمونه😢😢😢😢😢

فاطمه.۳۰ساله مامان زینب ۱۲ساله حج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله ...استراحت مطلق کن 

آب خیلی بخور ...

از دستشویی فرنگی استفاده کن ...و امیدت ب خدا باشه من تو ۶هفته خونریزی کردم اما بچم ب اون دلیل سقط نشد...

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞

منم هماتوم داشتم ۲روز هم لک بینی داشتم.شیاف استفاده کردم و یه کم هم استراحت کردم استراحت مطلق نبودم،هفته پیش رفتم سونو nt گفت جذب شده خداروشکر.نگران نباش

کار خوبه خدا درست کنه.....

ببین منم دقیقا مثل شما بودم دکترم بهم‌امپول وشیاف پروژسترون داد واستراحت مطلق بودم فقط برای دستشویی پا میشدم خوب شدم سر دوروز 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت
ببین منم دقیقا مثل شما بودم دکترم بهم‌امپول وشیاف پروژسترون داد واستراحت مطلق بودم فقط برای دستشویی ...

فردا وقت دکتر دارم امیدم که بده آمپول ممنون از همراهیتون نینی سایتیهای مهربون

فاطمه.۳۰ساله مامان زینب ۱۲ساله حج

منم تو هفته دهم افتادم رو خونریزی شدید رفتم هماتوم بود بعد شیاف و استراحت،یه هفته بعدش رفتم پیش دکترم،اصلا راجبش حرف نزد گفت با تو و بچه کاری نداره بهش فکر نکن،الان یکماهه گذشته دیگه خبر ندارم ولی همین که لک بینی نداشته باشی نشونه خوبیه،به خدا توکل کن،گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

آب چه تاثیری داره تو جذب هماتوم

باعث میشه رحم منقبض نشه...دکتر م بهم میگفت خیلی آب بخور

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞