2777
2789
عنوان

بتای پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 10920 بازدید | 26 پست
بچه ها من الان خونریزیم شروع شده ، دل دردهم دارم  از کجا بدونم که این بارداری شیمیایی هس و خار ...

عزیزم شما وقتی ازمایش دادید چه علاعمی داشتید؟من الان 4 روز ازپریودیم گذشته درد و ورم سینه پنچ روز داشتم الان ندارم جرات بی بی چکم ندارم یعنی حامله نیستم؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم شما وقتی ازمایش دادید چه علاعمی داشتید؟من الان 4 روز ازپریودیم گذشته درد و ورم سینه پنچ روز دا ...

من علائم خاصی نداشتم ، همون علائم قبل از پریود ، صبر کن یک هفته بگذره ، بعد برو آزمایش بتا بده 

من بعدش باردار شدم ، الان هفته دهم هست ، این سری هم علائم خاصی نداشتم یه هفته بعد از این که پریودم عقب افتاد بتا دادم

خدایا مواظب پسرم باش   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکرار کنید ۴۸ ساعت بعد انشالله که بالا بره من اردیبهشت سقط داشتم دوماه پیش هم بعد تاخیرم بی بی چک دد ...

سلام عزیزم خوبین؟ شما چیکار کردین ؟ شرایط منم دقییییقااا عین شماست الان 😥 پارسال یه سقط ، الان هم بتای پایین (۳۵) و امروز هم پریود شدم ... خیلی حالم بده. عزیزم مشکل بنظرتون از کجاس؟؟

من چهار روز بعد تاخیر بتام ۳۰ بود ، قرار بود که شنبه برم باز بتا بدم که امروز که شش روز گذشته یه لخت ...

سلام عزیزم من شرایطم دقیقاااا شبیه شماست... پارسال اردیبهشت یه سقط شش هفته... الانم تاخیر پریود ، بتای پایین (۳۵) ... امروزم بعده یازده روز پریود شدم 😭 اینم گویا سقط به حساب میاد چون بتا هست ولی پایینه 😔

عزیزم شما چیکار کردین ؟ درمانی داره ؟ من کاملا ناامید شدم

سلام عزیزم من شرایطم دقیقاااا شبیه شماست... پارسال اردیبهشت یه سقط شش هفته... الانم تاخیر پریود ، بت ...

سلام ، دکترم به من گفت این سقط حساب نمیشه ، و بعد از پریودت برا بارداری اقدام کن ، منم با کلی ترس و لرز بعدش اقدام کردم و خدا رو شکر باردار شدم 

خدایا مواظب پسرم باش   

[QUOTE=192931784]سلام ، دکترم به من گفت این سقط حساب نمیشه ، و بعد از پریودت برا بارداری اقدام کن ، منم با کلی ترس و ...[/QUOا 

ای جونم .. خب عزیزم بارداری بعدی باموفقیت بود؟ من دیگه اصلاااا جرات ندارم برا دفعه ی بعد اقدام کنم خیلییییی ترسیدم

[QUOTE=192931784]سلام ، دکترم به من گفت این سقط حساب نمیشه ، و بعد از پریودت برا بارداری اقدام کن ، ...

بله ،پسرم الان ۹ ماهش هست ، منم خیلی میترسیدم ، حتی این بارداریم که موفقیت آمیز بود تا سه ماهگی خونریزی ولکه بینی داشتم ولی به خیر گذشت . 

خدایا مواظب پسرم باش   
بله ،پسرم الان ۹ ماهش هست ، منم خیلی میترسیدم ، حتی این بارداریم که موفقیت آمیز بود تا سه ماهگی خونر ...

وای چه عااالی عزیزمممم.. منکه دیگه این سری لکه که دیدم زانوهام سست شد. کلا از لکه خاطره بد برام موند. 

ممنون عزیزم

تکرار کنید ۴۸ ساعت بعد انشالله که بالا بره من اردیبهشت سقط داشتم دوماه پیش هم بعد تاخیرم بی بی چک دد ...

سلام ببخشید منم مثل شمام الان. بنام 47بوده دیروز 35 شده. امروز دوباره از دادم. میدونم واسم نمیمونه میخواستم بپرسم شما پری که شدی خیلی درد داشتی؟ من قبلا یبار سقط داشتم هفته نهم خیلی اذیت شدم