2821
2789
عنوان

یکم حسودیم شد

205 بازدید | 10 پست

دوتا رفیق بودیم خیلی باهم خوب بودیم...ولی من همیشه بد شانس بودم و اون همیشه خوش شانس....ی بار تو دبیرستان من تو المپیاد سوم شدم و دوستم چهارم شد و ی نفر اول تا سوم جایزه دادن ولی جایزه منو اشتباهی دادن ی اون....دوستمم میگفت میخواستن اشتباه نکنن.....بعد کلا همیشه همینطور خوش شانسی می آورد..کلا خونواده ثروتمندی نداشتن ولی  تو ازدواجش بهتر ین شوهر گیرش اومد با در آمد بالا...با اخلاق عالی تحصیل کرده..شده مث آدم تازه ی دوران رسیده همش از خرج کردناش کلاس میزاره از خرید کردناش...ولی من شوهری گیرم. اومد ک متوسط هست وضع مالی ش ولی اخلاقش خودخواه هست و مغرور...تا تو بچه دار شدنمون هم ما دوتامون پسر دوست داشتیم ولی من باردارم دختر دارم ک دخترم سمنو گفته  پاش مشکل داره...ولی اون پسر داره....من همیشه برا باردار شدنش دعا کردم بخدا.اصلن بدخواهش نیستم...ولی میگم کاش خدا هم ب منم نگاه میکرد.کاش حداقل پای دخترم سالم بود...حکمت خدا سخته.از همین الان گوشه طعنه هام شروع شده...آخه چرا خدا فرق می زاره....

تقدیر💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا گوشه طعنه؟

بخاطر اینکه فامیلا مون پسر دوسن..شوهرم بهم میگ حداقل دختر آوردی ی دختر سالم می آوردی....هنوز ی غریبه ها نگفتم سونو همچین مشکلی گفته داره بچه. امید دارم شاید خدا خواست و سالم ب دنیا اومد.....نمیدونی چ حس بدی دارم....بقیه بهم میگن بچه چیه میگم دختره میگن خدا کنه سالم باشه هرچی هست خوبه ...اما کسی از دل من خبر نداره ک حتی سالم هم نیس

تقدیر💔
بخاطر اینکه فامیلا مون پسر دوسن..شوهرم بهم میگ حداقل دختر آوردی ی دختر سالم می آوردی....هنوز ی غریبه ...

مگ دختر بودن یا سالم بودن بچه به تو مربوطه که شوهرت بت اینو گفتع؟؟!اصلا نگران نباش اگه خدا نخواد حتی ی برگم از درخت نمیوفته،امیدت ب اون باشه❤

به بعضیام باس گفت اینقدر روزها زود میگذره کهنفهمیدیم تو کی واس ما آدم شدی!😏

هیچ وقت امید ت از دست نده پناه ببر ب خدا

دوستم تعریف میکرد سر پسرش دکتر گفت ازمایشات سنو نشان داد بچه عقب ماندس باید سقت شه .میگفت شوهرم اجاز نداد گفت اصلا دیگه خق نداری بری دکتر دوستم کلی دعا میکنه متصل میشه ب حصرت عباس میگه خواب دیدم رفتم کربلا دم در زیارتگاه حصرت ابوالفصل نشستم نمیرم داخل همش میگم اقا شفای بچم بده تابیام زیارت میگفت چند روز ماند بود ب زایمانم با خودش میگه حداقل برم ببینم جنسیتش چی که لباس بخرم وقتی رفته سنو دکتر گفت پسر وسالم اسمش ابولفصل گداشت الان ۵سالش اتیش پاره ای واسه خودش 😀😊ما که تنها بی کس نیستیم خداو۱۴معصوم داریم❤

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
هیچ وقت امید ت از دست نده پناه ببر ب خدا دوستم تعریف میکرد سر پسرش دکتر گفت ازمایشات سنو نشان داد ب ...

خدارا شکر بخدا همش از خدا میخوام امیدوارم منم مث دوست شما حاجتم رو بگیرم

تقدیر💔