2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انتقال داشتم،امروز روز ۱۲ بخدا رعایتم نکردم

عزیززززم مبارکککک مطمین باش بارداری ایشااالله ک سلامت باشه ...و بسلامتی ب دنیا بیاد ..چندوقت منتظر نی نی هستی؟؟؟

شـوهـرم تنهـا آرامـش زندگیمـه💏                          🌼ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌼

ممنونم،از هممممممه شماها ممنونم

مرسی عزیزان که بهم تبریک گفتید،خوشحال شدید،ارزوی بارداری مثبت داشتید برام

مرسییییییی

ایشالله برای همممه منتظرا

از ته دلم برای همه شماها دعا میکنم و تشکر

ببخشید اگه جواب تک تک تون و ندادم

خیلی حالم دگرگونه و دستام میلرزه

ارررره،دیدی معجزه خدارو دیدم خدارو شکر ایشالله برای همه منتظرا

مباااررکککههههههه ایشالا نی نی هاتو سالم بغل بگیری

واسه منم دعا کن همین ماه حامله بشم دیگه درجریانی انتظار چقدر سخته ...اسمم محبوبه هست دعا یادت نره 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
مباااررکککههههههه ایشالا نی نی هاتو سالم بغل بگیری واسه منم دعا کن همین ماه حامله بشم دیگه درجریانی ...

حتمأ عزیز دلم

نمیدونید که چقدر خوشحالم،از ته دلم برات دعا میکنم

ایشالله ماه دیگه خبر بارداریت و بهم بدی عزیزم

ایشالله نگران نباش

حتمأ عزیز دلم نمیدونید که چقدر خوشحالم،از ته دلم برات دعا میکنم ایشالله ماه دیگه خبر بارداریت و به ...

فدای تو .....ماهم خوشحال کردی با این خبر 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
واقعأ؟؟؟ دکترمم تعجب کرد یعنی امکان داره اشتباه شده باشه؟؟ مثلأ باشه ۱۲۵۰؟؟

اره واقعا شایدم ۱۲۵۰باشه اشتباه گفته یا شنیدی ...چون خیلییییی بتات 

شـوهـرم تنهـا آرامـش زندگیمـه💏                          🌼ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌼