2777
2789
عنوان

واکسن یکسالگی

293 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها چند روز دیگه میخوام ببرم واکسن پسرم و بزنم خیلی استرس دارم واکسن چهار ماهگی و شش ماهگی خیلی اذیت کرد تو واکسن شش ماهگی یه هفته تب داشت و بدنش دونه قرمز زد تا خوب حالا از این خیلی میترسم کسی تجربه ای داشته؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکسالگی خیلی خیلی خوبه اصلا نگران نباش..بدترین واکسن 18ماهگی هست من از یکماه قبل استرس داشتم. الان امروز زدم واکسن دخترمو تا الان ک خوبه خدا کنه شب حالش بد نشه....

میشه برا خونه دار شدنم فقط یکی صلوات بفرستین ان شاالله هرچی از خدا میخاین بهتون بده....ممنونم💕😉

یکسالگی راحته عزیزم

اون 18 ماهگیه که پدرت درمیاد😅😅😅

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
بچه های منم بعد واوسن خیلی اذیت میشن ولی یکسالگی واقعا راحت بود

من که میگم هیچ بچه ا ی مثل پسر من اذیت نکرده باور میکنی تو واکسن شش ماهگی دقیقا یک هفته تبش از ۳۹ نمیومد پایین تو راهه دکتر مونده بودم 

یکسالگی راحته عزیزم اون 18 ماهگیه که پدرت درمیاد😅😅😅

وای نگو من امروز دخترمو واکسن زدم.....تا الان ک فعلا خوبه

میشه برا خونه دار شدنم فقط یکی صلوات بفرستین ان شاالله هرچی از خدا میخاین بهتون بده....ممنونم💕😉