2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خوب میشه خونه ی کسی خوردم خوشم اومد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سرد میخای درست کنی؟من تا حالا سیب زمینی توش نریختم چیز دیگ ریختم

چی ریختی گلم؟

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  

بد نمیشه اما گرم سرو بشه خوشمزه تره

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
اره یه جوریه تصورش 

چطو خوشمزه تره پس؟

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  
ذرت ،کالباس فلفل دلمه خیارشور رو با سس قاطی کردم ریختم  گرمش هم خوشمزس ها

به به😍😍😍😍 اره سالادماکارونیشم عالیه 😍

چطو خوشمزه تره پس؟

مواد گوشتی مث مواد ماکارونی با پنیر پیتزا ،یا موادی که رو پتزا هست مث قارچ و فلفل دلمه و سوسیس وپنیر پیتزا ،با‌اینا خوب میشه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
مواد گوشتی مث مواد ماکارونی با پنیر پیتزا ،یا موادی که رو پتزا هست مث قارچ و فلفل دلمه و سوسیس وپنیر ...

اخه مایکروفرم خرابه ☹ میشه تو قابلمه؟😂

اخه مایکروفرم خرابه ☹ میشه تو قابلمه؟😂

بچین تو یه پیرکس که رو حرارت نمیشکنه ،،یه ذره هم‌کفش اب بریز بخار کنه رو شعله پخش کن بزار ،درش هم‌کیپ کن هم دم بکشه هم پنیر ها اب بشه، فقط پنیرت طلایی نمیشه اینجوری ،جامبو رو هم حسلبی قبلش بجوشون کع سفت نباشه ،سوسی و قارچ ش رو قبلش جدا تف بده 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌