بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی جون، شما ک مشهدی هستی، کجا میتونم پیراهن مردونه شیک(جعبه ای نباشه از این اسپرت پسرونه ها)
میتونم بخرم؟ ب هاشیمه نزدیک باشه ک چ بهتر
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
خب یه مانتو هم خریدیم سیصد، یه کیف صد، کفش 150, یعنی پونصد فقط واسه خودش خریدیم
یعنی اینا زياده ?😐😐😐 نمیدونم هر چی ميبرين فقط بخاری و گاز نبرید زشته ، مامان من پارسال دو تومن پول داد به عروسمون یه کمم داداشم پول گذاشت روش یه النگو خرید
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
عزیزم اول صیاد شیرازی، دور میدون دو سه تا پاساژه که لباس های زنانه مردانه شیک داره و قیمت مناسب
جدی؟ چ خوب.
توو اسنپ ادرسو کجا بزنم؟ ببخشید وسط تاپيک شما میپرسم. اسم پاساژ چیه؟
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
رسمه اینجا عزیزم سرتا پا لباس و اینا رو هم خریدیم واسش ولی یه تیکه ی بزرگ هم باید بذاریم
پولشو بدین بهتره. حرفم درنمیاد. واس من علاوه بر لباس و پارجه5 و میوه آجیل و شیرینی پول گذاشتن توو کارت هدیه