قبلنا جای ما کادو میدادن الان بخاطر گرونیا چند ساله یه تیکه وسیله جهیزیه میدن .خانواده ده ها دیگه جا افتاره براشون .عیبی نداره به همدیگه کمک کنین تا دوتا جوون زودتر دست همو بگیرن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
وقتی حرف این چیزا میشه یاد خودم میفتم که ما خانواده چهارنفره واسه بیست نفر آدم به هر بهانه ای از شب چله و پشت عقدی و عیدی و اینا سکه و پارچه و گل و روسری و هزارتاچیز دیگه میخریدیم اما یک نفر واسه من حالا نه خانواده چهارنفرم یه هل پوک بگو هزارتومن چیز واسم نخریدن. همیشه هم طلبکارمن