2777
2789

بگو همه هستن

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
بگو همه هستن

عزیزم امضاتو خونده بودم میخواستم تو تاپیکا تگت کنم که امروز امضای جدیدتو دیدم😔😔😔😔ناراحت شدم چیزی شده

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم امضاتو خونده بودم میخواستم تو تاپیکا تگت کنم که امروز امضای جدیدتو دیدم😔😔😔😔ناراحت شدم چیزی ...

حالا تگم کن شایدم اومدم نمیدونم😔😔

اره ناراحتم یه کم ولی قول میدم زود خوب شم بازم به تاخت بیام تاپیکای انفجاری🐎🐎😔😔

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
حالا تگم کن شایدم اومدم نمیدونم😔😔 اره ناراحتم یه کم ولی قول میدم زود خوب شم بازم به تاخت بیام تاپ ...

اخی قربونت برم من زود خوب شو عزیزم😘😘😳😘

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون  
اخی قربونت برم من زود خوب شو عزیزم😘😘😳😘

مرسی دعا کنین🤕🤕🤕⚘⚘⚘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز