2777
2789
عنوان

لک پوستی

106 بازدید | 8 پست
عنوان
26 بازدید| 0 پست

سلام دوستان من ۱۴ هفتمه لک هایی رو صورتم و کمرم ب وجود اومده ب رنگ قهوه ای ک در ابتدا خشک بود و پوست میداد بعد قرمز شد بعد ب رنگ قهوه ای درومده کسی بوده اینطور باشه لطفا کمک کنین و بعد اینک ربطی ب جنسیت داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از هفته ۹صورتم به شدت خشک شد فقط درقسمت دور دهان تا گونه هام و چونه و قرمز شد از حموم می اومدم یا بیرون میرفتم آفتاب میخورد به شدت قرمز گاهی هم به قهوه ای میزد

مرتب خشکیش رو با روغن نارگیل روزی سه چهار بار کنترل میکردم تا اینکه کم کم پوست پوست ک شده بود رفت و صورتم از حالت خشکی شدید بیرون اومد

اما قرمزی و لک ها همچنان بود

الان ک تو هفته سی و یک هستم خیییییلی بهترشده

وسط سینمم هست یه تیکه 

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
جنسیت نینی تون چیه شما صدف جون چون منم دقیق مثله شمام

دختره،ولی به جنسیت فکرنمیکنم ربطی داشته باشه،چون منو همه میدین میگفتن پسر اینطوری میشه ولی ربطی نداره

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
خدا نی نیتو برات حفظ کنه😘

همچنین❤