2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم متخصص اطفال تجویز کرده خیلی عوارض داره

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

دگزا خوب نیست دکتر برام نوشته بود ولی دکتر داروساز تو داروخونه گفت بهت نمی دم چون صرر داره گفت برو اگه ده روز دیگه خوب نشدی بیا بهت بدم علتش توصیح نداد

فقط خوندم که تا ۶ ماه جذب کلسیم تو بدن قطع می شه 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

عزیزم خواهرم پزشکه پسر من هم افولانزا گرفت خواهرم میگه برا بار اول که علایمو برا ۱۲ ساعت علایمو سرکوب کنه و تو اون فرصت بتونی به بچه برسی مایعات زیاد بدی خوبه ولی زیاد زدنش خوب نیست چون فقط سیستم ایمنیو سرکوب میکنه و علایم مخفی میمونهاگه تو اون مدت مراقبت و داروها خوب نباشن و جواب ندن ۱۲ ساعت بعد علایم با شدت بیشتری ظاهر میشن و در کل خوب نیست .من زدم پسرم ۷ ماهشه با یه سرنگ بالاسرش نشستم همش آب لیمو شیرین آب شیر دادم چون گلوش درد میکرد قدرت بلع نداشت البته آب میوه باعث اسهال شدن بیشتر میشهولی مجبور بودم همونجوریش هم اسهال بود بعد با آب مرع و سیبزمینیه آب پز پوره روان درست میکردم که اسهالش کمتر شه سر چهارمین روز پسرم کامل سرحال شد 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
کلنیک بردم پزشک عمومی بود نزاشتم آمپول و بزنن

کار خوبی کردی بچه رو فقط پیش متخصص اطفال ببر این پزشک عمومیا هیچی حالیشون نیست

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)