2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته

1305 بازدید | 15 پست

بچه ها من یک ماه پیش همزمان با سقطم مامانم پاشو عمل کرد خدا شاهده یک روز استراحت نکردم یک ماهه خونشم..بعد آدم وسواسی و بی منطقیه همیشه از نظر اون حرفا و کارای اون درسته همیشه دیگران دل اونو میشکنن در صورت اینکه همش با زبونش منو میرنجونه من خیلی دوسشون دارم اما همیشه اذیتم میکنه یه برادر دارم ۱۵ سالشه مشکل ذهنی داره این هفته من نمیدونم چرا بدنم ضعف کرد فقط تونستم یکبار خونرو تمیز کنم و به کارای برادرم برسم بخدا بارها غذا خودم از بیرون گرفتم امروز هرچی از دهنش رسید بهم گفت و بهم میگه دیگه نمیخواد بیای همش دلمو میشکونه همش میگه تو کاری برام نکردی اصلا هرچی حرفم میزنم نمیشنوه بدتر نیش میزنه بهم حالم بده خدا مرگمو برسونه همه راحتشن

من وهمسرم پیگیریم ک از ایران بریم.. البته یکسال ار سربازی همسرم مونده ک تو اون مدت زبان میخونیم

امروز مادرم زنگ زده میگه اونایی ک میرن تحصیلات دارن شمارو میخان چیکار، مث افغانی ها باید کارگر بشین

من لیسانس عمران دارم همسرم ارشد عمران از دانشگاه خوبی هم مدرک گرفتیم... تحصیلات دیگه چ کوفتی باید باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه عزیزدلم.. میخاستم تایپیک بزنم برای بار هزارم مامانم دلمو شکوند دیدم تو هم همینو گفتی.. امان ...

درکم نمیکنه چیکار کنم آخه میگه خونه ی خودتم همینجوری هستی یا به من میرسی اینجوری هستی😔😔

درکم نمیکنه چیکار کنم آخه میگه خونه ی خودتم همینجوری هستی یا به من میرسی اینجوری هستی😔😔

واقعا چرا نمیفهمه تو هم آدمی، ربات آدم آهنی نیستی ک خسته میشی...محبت کمترین کاری ک ی مادر میتونه انجام بده... حرف خوب قربون صدقه بی زحمت ترین کار چرا دریغ میکنه 

من وهمسرم پیگیریم ک از ایران بریم.. البته یکسال ار سربازی همسرم مونده ک تو اون مدت زبان میخونیم امر ...

مامان منم تو دوران عقدم منو بیچاره کرد از طرفی خانواده شوهرم بد بودن از طرفی هم مادرم یعنی من خون گریه میکردم کارمون داشت به طلاق میکشید همش منو با دخترای تازه عقد کرده دیگه مقایسه میکرد بیین چقدر طلا داره و..تحصیلاتم همه چیمونو جلوی شوهرم زیر سوال میبرد 

واقعا چرا نمیفهمه تو هم آدمی، ربات آدم آهنی نیستی ک خسته میشی...محبت کمترین کاری ک ی مادر میتونه انج ...

بخدا نمیدونم چرا این هفته بدنم سست شده وگرنه هرکاری بتونم میکنم😔

مامان منم تو دوران عقدم منو بیچاره کرد از طرفی خانواده شوهرم بد بودن از طرفی هم مادرم یعنی من خون گر ...

مامان من هنوزم همینه.. هر دفه میرم خونش ک ی شهر فاصله داریم کل مسیر برگشت گریه میکنم.. آبرو نمونده جلو شوهرم.. از خدا گله دارم این عدالت نیست

مامان من هنوزم همینه.. هر دفه میرم خونش ک ی شهر فاصله داریم کل مسیر برگشت گریه میکنم.. آبرو نمونده ج ...

کم خانواده شوهرم اذیتم میکنن بخدا حامله شده بودم پدرمو درآوردن این میدونه من حال روحیم خوب نیست امروز دیگه هرچی خواست بهم گفت یک ماهه خونمو ول کردم بعد سقطم اومدم اینجا بخدا کمرم خم نمیشد این انصافه؟همش دلش میخواد منو له کنه عذاب وجدان بده بهم

مامان من هنوزم همینه.. هر دفه میرم خونش ک ی شهر فاصله داریم کل مسیر برگشت گریه میکنم.. آبرو نمونده ج ...

بخدا چندین بار تو این یک ماه از بیرون خودم غذا گرفتم خرید کردم منتی نیست وظیفست فقط مامانم دوبار خورشت گذاشت تو این هفته اونم چون دکترش اجازه ی راه رفتنو داده..هر روزم توقع داره من یه خونه ۲۰۰ متریو تنهایی تمیز کنم خودم به هزینه خودم میخواستم کارگر بگیرم نذاشت میگه کار اونارو قبول ندارم بخدا من خونه ی خودمم هفته ای ۲ بار تمیزکاری اساسی میکنم نه هر روز