2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز هفده روز از آمپولم گذشته فقط دسشویی میرم لک میبینم نمیدونم چیه دیروز موعدم بود

چی شد عزیزم؟ باردار شدی ان شاالله؟

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

مگ نباید 14 روز از آمپول بگذره؟ 

چی شدی عزیزم. باردار شدی ان شاالله؟

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

چی شد عزیزم؟ باردار شدی ان شاالله؟

سلام عزیزم 

دو روز عقب انداختم

یه وسیله سنگین بلند کردم دچار خون‌ریزی شدم که یک و نیم روز طول کشید

اونو پریودم حساب کردم

از روز پونزده دوره ام تا امروزم که 21 دوره بودم روزی یکی دو لکه میبینم

یه بساطی شده واقعا خسته شدم

ن.    رفتم دکتر گفت آمپول ها کیست شدن. دارو داده

ان شاالله اقدام بعدیت عزیزم 🙏🙏❤

سلام عزیزم  دو روز عقب انداختم یه وسیله سنگین بلند کردم دچار خون‌ریزی شدم که یک و نیم روز طول ...

پس هنوز صد در صد معلوم نیست. نه پریود شدی و نه می دونی بارداری.. یه بی بی چک بزن, استراحت کن. ان شاالله که باشی

پس هنوز صد در صد معلوم نیست. نه پریود شدی و نه می دونی بارداری.. یه بی بی چک بزن, استراحت کن. ان شاا ...

بی بی زدم دو هفته پیش منفی بود

الانم دوباره لکه بینی ام بیشتر شده

البته احساس سنگینی تو سینه هامم دارم

زله شدم بخدااااااا

بی بی زدم دو هفته پیش منفی بود الانم دوباره لکه بینی ام بیشتر شده البته احساس سنگینی تو سینه هامم ...

صبوری کن, مراقب خودت باش,امیدوارم  همونی که دوس داری و صلاحه پیش بیاد🙏🙏