2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واریکوسل دوطرفه سمت چپ ۴/۸و سمت راست ۲/۸

انشاالله که مشکلشون حل شده باشه دوست عزیز فقط همینو میتونم بگم و از ازمایش هیچی سر در نمیارم

شوهرعزیزم خیلے دوست دارم و در ڪنارت براے آینده خوبمون وخوشبختیمون میجنگم💞
انشاالله که مشکلشون حل شده باشه دوست عزیز فقط همینو میتونم بگم و از ازمایش هیچی سر در نمیارم

مرسی عزیزم.انشالله دکتر بهمون اسپرم اهدایی پیشنهاد کرده اما من عمرا این کار بکنم اگ با قرص حل بشه مشکلش ۳۰ درصد گفته شانس باروری هس

ببین عزیزم کلاسaاسپرمایی هستن ک سرعت بالایی دارن ک متاسفانه صفرهbسرعت معمولیcسرعت کم وdاسپرمایی ک ساکنن و درواقع بی حرکتن ک ۸۰ و خ بالاست

مشخصه ک اسپرماش سرعتی ندارن .تعداد اسپرماش ۲میلیونه ک خ کمه.ایشالا با عمل اوکی شده

کلا اینک خوب نیس

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مرسی عزیزم.انشالله دکتر بهمون اسپرم اهدایی پیشنهاد کرده اما من عمرا این کار بکنم اگ با قرص حل بشه مش ...

نا امید نشو از بزرگی و رحمت خدا

توکل کن ب خدا خودش کمکت میکنه عزیزم

شوهرعزیزم خیلے دوست دارم و در ڪنارت براے آینده خوبمون وخوشبختیمون میجنگم💞
مرسی عزیزم.انشالله دکتر بهمون اسپرم اهدایی پیشنهاد کرده اما من عمرا این کار بکنم اگ با قرص حل بشه مش ...

عزیزم من کسانی رو دیدم تو همین سایت شوهرشون مشکل شدید اسپرم داشته ای وی افم کردن نشده ماه بعدش طبیعی خدا بهشون بچه داده فقط باید خدا بخواد

ان شاالله شما هم مادر میشی ناراحت نباش

تحرکم نداره

حتما ببرش آز بده ببین چ جوریه .بخاطر واریکوسل اینجور شده.حتما الان خ بهتر شده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

تحرکم نداره حتما ببرش آز بده ببین چ جوریه .بخاطر واریکوسل اینجور شده.حتما الان خ بهتر شده

قرارع هفته دیگ بره ازمایش دعا کنین برام شوهرم کلا یک فرزنده نه داداش نه خاهر دق کردم

دکتر ب من گف اسپرم هاش صفره 

عزیزم همسر منم واریکوسل داره و بقیه چیزاهم تقریبا صفر هست . دکتر گفته واریکوسلشو عمل کنه و در حین عمل از بیضه نمونه برداری بشه 😔😔😔 . شما کدوم شهری؟ کجا عمل کردی؟

عزیزم همسر منم واریکوسل داره و بقیه چیزاهم تقریبا صفر هست . دکتر گفته واریکوسلشو عمل کنه و در حین عم ...

اصلا توحین عمل نگو نمه بردارن من شوهرم نمونه برداری کردن گفتن ک ۱۱ مرحله جنین رشد کرده بعد متوقف شده بزار ۴ ماه بگذره بعد نمونه بردارن.واریکوسلش گرید چنده؟من مشهد

دکتر ب من گف اسپرم هاش صفره 

تحرکش صفره ۲میلیون اسپرم دارن ولی حرکت نکنن ب درد نمیخورن دیگ

ایشالا خوب شده. چند ماه بعد عمل میتونید اقدام کنید

اصلا توحین عمل نگو نمه بردارن من شوهرم نمونه برداری کردن گفتن ک ۱۱ مرحله جنین رشد کرده بعد متوقف شده ...

یعنی چی ۱۱ مرحله رشد کرده ؟ یعنی میگی اول واریکوسلشو عمل کنه بعد بره نمونه برداری ؟ اینجوری دوبار باید بره زیر تیغ . خیلیا میگن واریکوسل عود میکنه و بدتر میشه ، نظر خودم اینه اول نمونه برداری کنن ببینن چطوره بعد واریکوسلشو عمل کنن ، نمدونم عقلانیه اینکار . چ خووووب ک مشهدی ، منم باید بیام مشهد واس عمل و دکتر . کدوم دکتر رفتی ؟ کدوم دکتر عمل کرد ؟