2777
2789
سلام دوستان. دختره من 2 سال و 5 ماهشه رنگها رو بلده. امروز همسایمون اومده خونمون اینم داشت رنگها رو میگفت بعد همسایمون گفت که

توی این سن خیلی خوبه و از این حرفها بعد گیر داد که ببرش تست هوش منم گفتم فکر کنم همه بچه ها توی این سن بلد باشن رنگها رو.

برای همین ذهنم مشغول شد ببینم که چه جورین بچه ها گفتم از شماها بپرسم.

اصلا هم یادم نمیاد که پسرم توی چه سنی یاد گرفت رنگها رو. البته دخترم 1 ماهی هست که بلده رنگهارو.

رنگهایی که بلده: آبی/قرمز/زرد/صورتی/بنفش/نارنجی/مشکی/طوسی/طلایی/سفید/مشکی

مرسی
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من 2 سال و 8 ماهشه تازه چنتا رنگ یاد گرفته البته اونم اگه خودش دوست داشته باشه میگه اگه ازش بپرسیمنمیگه با اینکه خیلی زود زبون باز کرد همه چی خیلی سریع یاد گرفت ولی رنگارو نه البته حس میکنم بلده ولی نمیخواد بگه
من اصلا به صورت خاص بهش یاد ندادم برای این موضوع وقت نزاشتم خودش یاد گرفت

تا 17 هم بلده میشمره
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!
مامان سروش این طبیعت بسراست پسر منم دقیقا همینه اگه ازش بپرسم سر کارم میزاره و اشتباه میگهولی وقتی کارش گیره و حواسش نیست میگه ماشین بنزم که قرمزه بده و من میدونم که همه رو بلده البته من رنگهای ترکیبی رو هم بهش یاد دادم با رنگ انگشتی میبردمش دشتشویی که جیشش رو هم بگه اونجا سه تا رنگ رو ترکیب میکردم و نقاشی میکشیدیم و یاد گرفت البته سر جیش خیلی اذیتم کرد ولی بالاخره موفق شدم
سال نو مبارک ،
سلورا جون چون تو یه بچه دیگه هم داری ناخوداگاه باعث اموزش دخترت میشه و خیلی از کنجکاویهاشو از طریق داداشش انجام میده و یاد میگیره سر منم تا ده بلده ولی هشت رو جا میندازه اما ت قریبا تمام ماشینا رو میشناسه حتی ارم ماشینها رو از یه سالگه میشناخت که من خودم تعجب کردم هنوز نمیتونست حرف بزنه به زور حا لیم میکرد که ارم ها ماشین مال ماشینه کیه یا حیوونا رو اکثرا میشناسه اهلی و وحشی صیفیجات و میوهها رو شکلها رو که مثلا مربع و مثلث و دایره و ،،،،،میگم به نظرم به وقتی که میزاری خیلی بستگی داره البته الان من دو سه ماهه درگیر تعویض خونم اصلا باهاش کار نکردم
سال نو مبارک ،
اره یکتا جون تمرین و وقت گذاشتن خیلی مهمه. متاسفانه اکثرا غافلیم
مامان سروش لایک و جالب اینکه پسر من یه دفعه کاراش رو انجام میده ده ماهه بود یه روز ستونک رو چرخوند چرخوند انداخت دیگه هم نخورد سر جیش هم من خیلی بال بال زدم نمیگفت کارشو میکرد میگفت یهدفعه شروع کرد و گفت و دیگه هم نکرد خیلی کاراش عجیبه خیلی هم پرانرژیه و شیطون
سال نو مبارک ،
عزیزم فکر کنم طبیعیه و تو این سن بچه ها باید بلد باشن.دختر من زیر دو سالش بود بلد بود و دو سال و 4 5ماهش بود انگلیسی هاشم یاد گرفته بود الان دو سال و 8ماهشه شمردن تا 15 و خیلی چیزای دیگه رو بلده انگلیسی هم 120تا لغت بلده فارسی به انگ . بالعکس.کلن زبون زود باز کرد و به نظرم این عامل بهش کمک کرده زود همه ی رو یاد بگیره.و اینکه وقت که واسه بچه میذاری نتیجشو زودتر میبینی.ایشالا همه ی نینی ها سالم و شاد و باهوشششش بان.
خدا جونم به خاطر وجود همسرم و دخترام هزاران مرتبه شکرررررررررررررر.مهرسای مامان 1فروردین جمع مارو 4نفره کرررررررد
smigel [ جان
اگه ایران زندگی می کنی و بچت الگوی ثابت(پدر یا مادرش)انگلیسی زبان نیست و 120 تا لغت انگلیسی بلده بدون شک تیزهوشه.دریابش
دختر من هم قبل از دو سال رنگارو بلد بود اما بچه خواهرشوهرم یادمه تو 5 سالگی بلد نبود.بچه ها با هم فرق دارن دیگه
2790
2778
2791
2779
2792