2777
2789
عنوان

بچه ها رد شدم

246 بازدید | 21 پست

خيلی ناراحتم اوووووووف

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

سرهنگ چهارتاماشین بودیم هممونو رد کرد

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازگیا همه دارن رد میشن زمان ما سریع قبول میکرد البته بداخلاق بود خیلیا ولی قبول میشدیم هممون

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
اعصابش خورد بوده خخخخخخخخ

من دوبلو عالی زدم ولی خوشش نیومد

تازگیا همه دارن رد میشن زمان ما سریع قبول میکرد البته بداخلاق بود خیلیا ولی قبول میشدیم هممون

آره بخدا همه رد میشدن

عیب نداره دفعه بعد

الان اوقدرترسیدم فکرکنم ده بارردم کنه 

سرهنگ تو شهری رو رد میکنه گفته که 4 ماشین

من بعد دیدم استاتر نوشت اول فک کردم آیین نامه رو میگه،من چهار بار رد شدم دیگه دنبالشو نگرفتم مخم خراب شد الکی گیر میداد سرهنگ

جَنگَلِ سوختِه را وَعدِه باران نَدَهید...