2777
2789
عنوان

بارداری یا نه؟

359 بازدید | 35 پست

سلام... من شش روز از موعدم گذشته و دو تا بی بی چک استفاده کردم دوتاشم دوتا خط افتاد... امروز صبح رفتم آزمایش خون دادم جوابش فردا میاد... حالا به نظرتون بارداریه؟ چون من دو ساله تو اقدامم و دکترم چند بار رفتم اما نتیجه نگرفتم... دکتر رفتن رو ول کردم دو سه ماه بود.... کمردرد دارم و خیلی بی حالم... جوری که ظرف های دو رو پیشمم هنوز نشستم... چیکار کنم الان؟؟ شما هم اینجوری بودین😭😭😭

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بتا تیتر دادی ک جوابشو فردا میدن؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
انشالله که مثبته عزیزم  چقدر دیر میدن بتا که یک ساعته جوابش میاد

نمیدونم اصلا تا حالا آزمایش نداده بودم... چون همیشه بی بی چکام منفی بود

بتا تیتر دادی ک جوابشو فردا میدن؟

نمیدونم اخه من تاحالا به این مرحله نرسیده بودم... همیشه بی بی چکام منفی بود... دفعه اول بود آزمایش دادم 

نمیدونم اخه من تاحالا به این مرحله نرسیده بودم... همیشه بی بی چکام منفی بود... دفعه اول بود آزمایش د ...

من ازمایش دادم بتا ی ساعت بعدش جوابشو بهم دادن

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
خوش به حالتون.. من که از استرس دارم میمیرم... کی فردا بشه

غصه نخور عزیزم انشالله مثبته واست خیلی دعا میکنم