2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😅😅منم همش یه دردی که دارم میرم تو اینتر نت سرچ میکنم میبینم علاعم سرطان و وبا و.... بعد میرم هی آز ...

😂😂😂😂

وای خدای من تو هم مثل منی. انقدر به دکتر گیر میدم دکترا میگن نترس بابا سرطان نداری ولی یه سر برو دکتر اعصاب و روان😂😂😂

نت که از ریشه میزنه ادم فکر میکنه بیشتر از دو روز زنده نیستا

آره لامذهب میری علائم میبینی داغون میشی میبینی هم انواع سرطان داره هم ام اس هم ایدز هم درد بی دمون 😅😅😅

هیچ
😂😂😂😂 وای خدای من تو هم مثل منی. انقدر به دکتر گیر میدم دکترا میگن نترس بابا سرطان نداری ولی یه ...

😅😅😅😅😅 از بس اینکارا رو کردمو آزمایش دادم الان تو 6 ماه گذشته من 12 تا آزمایش دارم 5 تا سونو اما میگن چیزیت نیست آخرین بار حرصم گرفت گفتم تو یعنی نمیبینی گلبول سفید خونم هر ماه داره بالا میره میخواستم بزنمش شوهرم آوردم بیرون😅😅😅

هیچ
😅😅😅😅😅 از بس اینکارا رو کردمو آزمایش دادم الان تو 6 ماه گذشته من 12 تا آزمایش دارم 5 تا سونو اما ...

😂😂😂😂

منم جواب آزمایشمو میبرم دکتره میگه چیزیت نیست میگم چرا گلبول های قرمزم بیشتر از حدنرمال هست یعنی غلظت خون دارم. دکتره گفت پس خودت دکتری واسه چی اومدی پیش من😅😅😅

😂😂😂😂 منم جواب آزمایشمو میبرم دکتره میگه چیزیت نیست میگم چرا گلبول های قرمزم بیشتر از حدنرمال هس ...

آره پدر سگا همشون جوابشون همینه من تازه برا خودم الگو پیدا میکنم الان نرمال گلبول سفید 11000تاس من هر ماه صد تا میره روش😅😅😅به دکتره گفتم گفت سرما خورده بودی گفتم لامذهب آخه 6 ماه الانم همش حس میکنم یچیزی هس این دکترا نمیفهمن منم قراره بمیرم😂😂

هیچ
آره پدر سگا همشون جوابشون همینه من تازه برا خودم الگو پیدا میکنم الان نرمال گلبول سفید 11000تاس من ه ...

وای نگو دور از جونت عزیزم. منم به خدا همینجوریم. میدونم هم خیلی اشتباهه. ولی یه وسواس فکری دارم. الان گلوم یه خرده درد میکنه میگم نکنه آنفولانزا دارم😕

وای نگو دور از جونت عزیزم. منم به خدا همینجوریم. میدونم هم خیلی اشتباهه. ولی یه وسواس فکری دارم. الا ...

نه نترس منم دیشب گلوم درد گرفت از وحشت سکته زدم الان خوبم😂😂😅😅مادرم که کلا بدتره آبجیم از دستش اسین تا میگن هابچه میبردشون دکتر میگه سرما خوردند دکتره میگه این که چیزیش نی😐😐😐😐😂😂😂از بیکاریه😂😂

هیچ