خانمها کسی درباره گره تیروئید اطلاعات داره دختر خالم دکتر گفته سه تا گره توتيروييدشه نمونه گرفتم گفتن بدخيمه کسی هست بدونه درمان میشه یا نه ممنون میشم راهنمایی کنيد
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
والاه منم تو بارداری گره تیروئید دراومد تو گردنم خیلیم بزرگ بود، دکتر وقت داد برا نمونه گیری من نرفتم الانم خودش ازبین رفته. شنیدم اکثرا خوش خیم میشه. به یه دکتر دیگه هم نشون بده انشاالله چیزی نیست
والاه منم تو بارداری گره تیروئید دراومد تو گردنم خیلیم بزرگ بود، دکتر وقت داد برا نمونه گیری من نرفت ...
نمونه ازش گرفتن فکر کنم گفتن بدخيمه چون این چند وقته خیلی لاغر شده براهمین آزمایش وسونو دادن گفتن گره داره چند تا دکتر تایید کردن
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن