2777
2789

عزيزم فقططط ١٣ درصد زنها موقع لانه گزيني ممكنه لك ببينن و خونريزي داشته باشن تنها علامتشم همينه

بقيه اوصولا متوجه نميشن كي لانه گزيني ميشه

هيچ نشونه اي نداره

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من و دست و پام یخ بود

سلام جانم منم دیشب دست و پام یخ بود ولی بدنم داغ یهو احساس لرز اومد.تا صبح هم لرز داشتم ولی داغ بود بدنم.اصلا سرما خوردگی هم ندارم.

https://t.me/mamanhayeirani
سلام جانم منم دیشب دست و پام یخ بود ولی بدنم داغ یهو احساس لرز اومد.تا صبح هم لرز داشتم ولی داغ بود ...

انشاالله بارداری

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
انشاالله بارداری

الان از خواب بیدار شدم ولی احساس میکنم بدنم خسته است.احساس مریضی دارم.ولی سرما هم نخوردم که بگم از سرما خوردگیه.تو رو خدا دعا کن باردار باشم.😞

https://t.me/mamanhayeirani
الان از خواب بیدار شدم ولی احساس میکنم بدنم خسته است.احساس مریضی دارم.ولی سرما هم نخوردم که بگم از س ...

انشاالله

الانم بخواب اگه خوابت میاد

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
یعنی همه لک و نمیبینن ؟؟؟چرا آخه

معلومه كه نميبينن

اصلا متداول نيست

فقط توي سايتها خانوما گير دادن به لانه گزيني

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
واقعا ؟؟؟؟ یعنی اگه در زمان لانه گزینی لکه بینی باشه احتمال سقط هستش ؟؟؟

نه ببین لک لانه گزینی هم داریم که میادو تموم میشه   ولی خیلیا ندارن 

حالا اینایی که لک لانه گزینی دارن اکثرشون  تو بارداریشونم لک بینی دارن همش، دکتر بهشون شیافِ پروژسترون میده 

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه