2777
2789
عنوان

بچه دار شدن 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 44 پست

حق داری چون واقعا با اومدن بچه زندگی تغییر اساسی میکنه.ناشکری نمیکنم اما با اومدن بچه زندگی من داره ب سردی و دوری میره.اول جامون از هم جدا شده و کم کم هم دلامون.وقت برای باهم بودنمون نداریم.پسرم خواب نداره همش گریه گریه.بعد از 6سال امشب شوهرم بدون من رفت خونه مادرش.و قطعا از این ب بعد بیشتر تکرار خواهد شد چون من دیگه تنها نیستم پسرم کنارمه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم واقعا 😔 همش فکرم درگیره

شیطانه دیگه...داری همش افکارمنفی به ذهنت راه میدی.کی گفته قراره هرچی اتفاق بده واست بیفته؟ازکجامعلوم بچت موفق ترین بچه نشه یارابطت باشوهرت بعدبچه عالی ترنشه

شیطانه دیگه...داری همش افکارمنفی به ذهنت راه میدی.کی گفته قراره هرچی اتفاق بده واست بیفته؟ازکجامعلوم ...

الان جز شما همه منو ترسوندن . حالم بدتر شد اومدم اینجا 😂 شما بچه داری عزیزم؟؟

بچه داری سخته، واقعاااا سخته... من ناخواسته باردار شدم، نمیدونستم باردارم و همسرم فوت کرد. پدرم اومده با یه دختر چهار ماهه... له لهمااا 

私はあなたを見つけたので、楽園は要りません。私にはあなたがいるので、夢は要りません🦋 در مورد ژاپن سوالی داشتین، بپرسین 🤗
همسرت به بچه علاقه داشت؟منظورم  رابطه کلی با بچه هاست

عاشق بچه بود و الانم هست اما دیگه کم کم از من داره غافل میشه.من دل نازکتر شدم و اون بداخلاقتر.هرروز ی دلخوری پیش میاره.امشبم قهر کرده پسرمو برده پیش خودش خوابونده و لج کرده ب من نمیده.منم واقعا دیگه حوصله ندارم.

شما پشیمون نیستین؟ 😔

الان نینیم ۴۵ روزشه چنروز اول من بهانه گیر شدم با شوهرم دعوا کردم حسودی کردم ب نینی اما بعد خوب شدم طبیعیه شوهرم خداروشکر خیلی فهمیده هس بیشتر بهم توجه کرد اما خب چندبار هم سر نینی باهم دعوا کردیم زردی داشت سر قرص و ...بعد من قهر کردم و بعدش هم صحبت و رفع مشکل حالا هم خوبیم اما زندگی با قبلش فرق میکنه من فقط بیشتر از خستگیمه اما نمیزارم دور شیم از هم تا نینی میخوابه میرم پیش شوهرم لااینکه خوابمم میاد همه جیغ دسته خودته

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

عاشق بچه بود و الانم هست اما دیگه کم کم از من داره غافل میشه.من دل نازکتر شدم و اون بداخلاقتر.هرروز ...

عزیزم با صحبت  حل کن نزار ادامه دار شه بیشتر وقتا مردا متوجه رفتارشون نیستن

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

عزیزم با صحبت  حل کن نزار ادامه دار شه بیشتر وقتا مردا متوجه رفتارشون نیستن

بیش از حد لجباز و غیر منطقیه.صحبت کردن براش معنا نداره چون هرچی خودش بگه یا هر برداشتی داره اون درسته بقیه چرند میگن.

بیش از حد لجباز و غیر منطقیه.صحبت کردن براش معنا نداره چون هرچی خودش بگه یا هر برداشتی داره اون درست ...

پس نقطه ضعف دستش نده اما با محبت جذبش کن مردا بچه تر از بچه هان