2777
2789
میخام پول جم کنم و ترمیم کنم میخام هم اینارو از زندگیم بندازم بیرون ب هیچکس دلنبدم

بارک الله...ولی خیلی بد شد که جلوی دوستش اون حرفو زد ته نامردی بود..

annak...annakarenina.....درخواست دوستی آقایون 👉لغو کاربری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میخام پول جم کنم و ترمیم کنم میخام هم اینارو از زندگیم بندازم بیرون ب هیچکس دلنبدم

خوب کاری میکنی ولی اولش واصلی ترینش و محکم ترینش و مورد اعنمادترینش رو هم انجام بده 

خدا خدا خدا سفت خدارو بچسب برو سمتش از امام زمان غافل نشو حتما دستتو میگیره کارش اینه تو فقط دستتو بده بهش اون میگیره محکم هم میگیره

همین دیگ از اون میسوزم هر کاریم کردم بخاطر اون بود 

از عمد گفت...حیف دلت که سپردی به این آدم...ازش دل بکن برو...اگه اومد طرفت بدون فقط به خاطر نیازشه هر وقت این اومد توی ذهنت خودبه خود نفرت انگیز میشه

از عمد گفت...حیف دلت که سپردی به این آدم...ازش دل بکن برو...اگه اومد طرفت بدون فقط به خاطر نیازشه هر ...

من موندم اگ واسش بی ارزشم چرا گوشیم مدام چک میکنه نمیزار بیرون برم اونجوری ک دلم میخاد لباس بپوشم 

فدات بشم ❤️

عزیرمی خواهرگلم 

برو سرچ‌کن نماز استغاثه به امام زمان خیلی هم راحته البته چندمدل نمازه هرکدوم راحتی بخون 

کسی ندیدم تو گرفتاری رفته باشه طرفش و بادلخوش برنگشته باشه اصلا خودش میگه اگر دعاهای من نبود که حواسم بهتون هست تا الان نابود شده بودید

من موندم اگ واسش بی ارزشم چرا گوشیم مدام چک میکنه نمیزار بیرون برم اونجوری ک دلم میخاد لباس بپوشم&nb ...

فیلمشونه...

خودش خاهر داره ایشلا خدا خودش شاهده ب حق همین شب ایشلا سر بچش یا خواهرش بیاد 

دنیا دار مکافاته تو کار خودت بکن  مطمئن باش کار اونم بی جواب نمیمونه