2777
2789
عنوان

دخترکم!!!

229 بازدید | 8 پست

دلم دخترکی را میخواهد.. که ندارمش. 
دخترکی که تمامِ شیطنت هایِ نکرده‌ام را به وجودش تزریق کنم.
که تمام آرزوهایِ بر باد رفته‌ام را در دویدن‌های گاه و بیگاهش برآورده کنم نازدانه‌ای با موهایی بلند و چشمانی درشت و معصوم
گاهی گوشه‌ای می نشینم و خیال میکنم که او با نگاه کودکانه اش روبرویم نشسته دست می‌برم به موهایش و تمام رویاهایم را میان موهایش می‌بافم
دستان‌ کوچکش را میگیرم و با او تمام خیابان های نرفته ی شهر را با افتخار ،قدم می زنم.
برایش تمام عروسکهای نداشته‌ی کودکی‌ام را می خرم
تمام بازی های نکرده‌ی بچگی ‌ام را می‌کنم و تمام قربان صدقه های نرفته‌ام را برایش می‌روم
فکرش را بکن؛‌ من دخترکی را کنار خودم داشته باشم که شبیه کودکی ام باشد لبریز شوخی و بازی و شیطنت
آنوقت تمام جاهایِ خالیِ بچگی‌ام را برایش پر می‌کنم
جوری برایش تکیه‌گاه میشوم که تمام دنیا حساب کار دستشان بیاید
جوری شاد نگهش میدارم که چشم و دلش از عشق و محبت های بیگانه سیر باشد
جوری مراقبش خواهم بود .. که از هیچ غریبه ای نترسد
برایش امن ترین آغوشِ جهان خواهم شد
آنقدر عاشقش خواهم بود که دنیا از تبعیض هایش شرم کند.. به حرمت وجود مقدسش، یک تنه مساوات را برقرار خواهم کرد...
من میدانم چطور می شود یک دختر را خوشبخت ترین آدم روی زمین کردمن دنیای صورتی دختران را خوب می شناسم افسوس اما
من تمام شرایط را دارم به غیر از همان دُردانه‌ی شیرین و دوست داشتنی
بدون او که نمیشود اینهمه خوشبخت بود...!
آری بدون او نمی شود برای جهان کاری کرد....!!!

دوستداردصنوبریشادباشد.☘️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افسانه ی عزیزم میدونم انتظار برای داشتن بچه خیلی خیلی سخته .منم روزی ارزو میکردم خدا بهم یه دختر بده .من خیلی سنم کم بود که دچار اندومتریوز و چسب

ندگی شدید لگن و روده و رحم شدم .حتی لاپراسکوپی انجام دادم و تخپدان چپم رو خارج کردم بهم گفتن نازایی داری و هیچ وقت باردار نمیشی منم سپردم بخدا چند ماه بعد به صورت طبیعی بدون هیچ قرصی باردارشدم الان دخترم ۵ سالشه .این استرس لعنتی و کنار بزار .و منتظر خدا باش تا برات معجزه کنه.یه روزی رفتم مرکز رویان بهم گفتن تو هیچ وقت نمیتونی باردارشی .برات زیاد زیاد دعا میکنم

افسانه ی عزیزم میدونم انتظار برای داشتن بچه خیلی خیلی سخته .منم روزی ارزو میکردم خدا بهم یه دختر بده ...

عزیزم دلم خدا رو شکر که مادر شدی ممنون ازت بهم خیلی امید دادی خداحافظ دختر گلت باشه 

ان شاءالله که دامن همه ی منتظرا سبز بشه .

دوستداردصنوبریشادباشد.☘️

عزیزم دلم خدا رو شکر که مادر شدی ممنون ازت بهم خیلی امید دادی خداحافظ دختر گلت باشه  ان شاءالل ...

مطمنم که لایق  اسم مادر شدن هستی .نگران نباش .خدابهترین رو برات در نظر گرفته .فقط کمی صبرداشته باش .شاید هنوز وقتش نشد .وقتش که بشه بهترین نصیبت میشه .هرچی بهش فکرکنی بدتره .بی خیال و اسوده باش فقط بخدا بسپار .یه چند ماه اصلا بهش فکرنکن .من از فکر بچه امدم بیرون چون بهم گفتن محال با این شرایط بارداربشی  زدم به دنده ی بیخیالی همون ماه باردارشدم 

بی اذن خدا برگی از درخت نمیفته این که یه بچه ست 

افسانه فقط اینم بگم باید باور داشته باشی که یه مادر میشی .اینکه تصورش کن براش یه گل سر با یه لباس دخترانه بخر بعد .توی اون لباس تصورش کن . اینکه احساس ناامیدی کن  جسم و ذهن ادم خیلی باهوش  اگه بگی من نمیتونم باردارشم  .شاید واقعا باردارنشی 

من خودم وقتی بهم گفتن هیچ وقت مادر نمیشی با انگیزه رفتم  مغازه یه لباس سرهمی دخترانه خریدم .باورت میشه روزی که دخترم به دنیا امد اون لباسو توی بیمارستان میخواستم بیارنش خونه پوشیدن تنش .چون باور داشتم . من دختر دار میشم . درحالی که تمام ازمایش و سونو و داپلر و عکس همه چیز گفتن تو کاملا نازایی .چون بخدا ایمان داشتم و تصور کردم من مامان میشم