2777
2789

خانما پسرم دو روز تب کرده امروز ظهر دکتر بردمش داروش و اینارم دادم ولی نمی دونم چرا تبش نمی‌خوابه تبش بین ۳۸.۸_۳۸.۶_۳۸.۱متغییر،هر ۴ساعت یکبار استامینوفن میدم و تب بالا هم شیاف گذاشتم دوبار ولی الان هر چقدر دستمال میزارم شکمش و سینه اش با دست و پاش همش داغه باز ،روی سرو صورتش میتونم دستامو نم بزنم بکشم ؟؟؟

قدر زر زرگر داند و قدر گوهر گوهری 👑

لباس نازک تنش کن و دمای خونه رو بیار پایین دکتر بمن گفت حتما این جور مواقع دمای خونه بالاس

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم

ولی دیر بردیش دکتر ها .مدام دست و صورتش رو بشور.حواست باشه.دیدی پایین نیومد برو دکتر

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔

خیلی زیاده و خطرناک پا شو ببرش بیمارستان بستریش کنن با سرم بیارن پایین

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
لباس نازک تنش کن و دمای خونه رو بیار پایین دکتر بمن گفت حتما این جور مواقع دمای خونه بالاس

نه خیلی کم دمای خونه خودم الان سردمه ولی نمی دونم چرا کلش داغه انقدر ،موقع واکسنش هم آنقدر تبش بالا نمیرفت

زیر بغل و دور ناف و کشاله رانش و دستمال نمدار بزار

زیر پاهاشم سیب زمینی رو بزار توسرکه بزار زیرپاهاش 

و خاکشیر بده با آب و شیر زیادتا ادرار ومدفوع کنه تبش بیادپایین

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن
آره عزیزم ولی دیر بردیش دکتر ها .مدام دست و صورتش رو بشور.حواست باشه.دیدی پایین نیومد برو دکتر

دیروز شب اینجوری شد ،امروز متخصص برای ۵بعدازظهر وقت داد خودمم دائم تو خونه استامینوفن و ایبوپروفن میدادم بهش

نه خیلی کم دمای خونه خودم الان سردمه ولی نمی دونم چرا کلش داغه انقدر ،موقع واکسنش هم آنقدر تبش بالا ...

تب سنجت دیجیتالیه؟از زیر بغله؟یا ا پیشرفته هاس؟دمای دقیق بدن از گوش دقیقه ولی نیاز به تب سنج پیشرفته داره

عزیزم نمیخوام بترسونمت ولی دختر من دو هفته پیش با تب 39 درجه تشنج کرد و بیمارستان بستری شد

الانم دکتر گفته هر وقت تب بالا داشت و نیومد پایین سریع یه قرص دیازپام بهش بده اگه باز نیومد بیارش بیمارستان

دیازپام جلوگیری از تشنجه

ولی اگه میبینی هر کاری میکنی نمیاد پایین پاشو ببرش بیمارستان

اگه ماشین نداری سریع به 115 زنگ بزن واسه تب بچه خیلی زود میان

وببرش دکتر اگه چثد ساعته اینطوریه چون خطرناکه