2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید

75 بازدید | 8 پست

من لیسانس روان شناسی دارم و دبیرستان رشته انسانی بودم به رشتم یعنی روان شناسی خیلی علاقه مند بودم و هستم اما میدونم زیاد بازار کار نداره خیلی دلم میخواست برای ارشد بخونم اما نتونستم.الان مدتیه ب فکر رفتم بجای اینکه وقتمو بذارم برای خوندن ارشد همون زمان رو بذارم کنکور تجربی بدم و پزشکی بخونم به نظرتون میشه اول اینکه کنکور تجزبی داد و دوم اینکه علاقه ی خودم رو بذارم کنار و چیزی بخونم ک شاید علاقه ای بهش ندارم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که اصلا گاری پیدا نکردم کلا ناامید شدم با اینکه خیلی درسم خوب بود الان خونه نشینم

من جای شما بودم وقتی علاقه هم داری تا دکترا ادامه می دادم 

کلا بازار کار خراب نا امید نشو 

من خودم ترم يك رفتم سركار الان مدتهاي مديد ك با مدركم كار ميكنم رفتار درمانگر اتيسم عادي بيش فعال هس ...

چطوری رفتی؟اشنا داشتی؟چه سالی مدرک گرفتی؟الن وصع کار خیلی بده من ک ناامیدم تو روزنامه یه کار هم برای رواشناس نیست