2777
2789
عنوان

حرکات جنین

299 بازدید | 8 پست

خانمها کیا وقتی به پهلو میخوابن حرکت جنین زیرشکمشون حس میکنن به طوری که انگار جنین گیر افتاده؟؟؟به نظر شما بهش فشار میاد که اینجوری میکنه

کاش آرزوهامون آرزو نمی موند😔

اره نباید رو شکم بخوابی

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یبار من جلوی گاز داشتم اشپزی میکردم یهو تو شکمم چنان چرخید که من ترسیدم فهمیدم از گرمای گاز اذیت شده.کاش یبار دیگه حامله بشم ای خدا😔😔

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
روشکم نه وقتی به پهلو میشم زیر پهلوهام انگار گیر افتاده اون زیر تکون میخوره

اهان نه فک نکنم .

یبار من جلوی گاز داشتم اشپزی میکردم یهو تو شکمم چنان چرخید که من ترسیدم فهمیدم از گرمای گاز اذیت شده ...

عزیزم مگه نموند

عزیزم مگه نموند

چرا خدارو شکر الان نه سالشه ولی از ۵ سالگیش هر کار کردیم دیگه نتونستیم یه بچه دیگه بیاریم با اینکه یه خوبشو دارم ولی باز یکی دیگه دلم میخواد امروز روز شانزدهم انتقال جنینم بود جواب ازمایشم منفی شد .دیگه خدا که بهم نمیده لااقل ای کاش فکرشو از مخم بیرون کنه همین

چرا خدارو شکر الان نه سالشه ولی از ۵ سالگیش هر کار کردیم دیگه نتونستیم یه بچه دیگه بیاریم با اینکه ی ...

خداحفظش کنه عزیزم ان شاالله به زوودی زود بازم مامان میشی