2777
2789
عنوان

اينستاگرام

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 38 پست
من كسي رو ميشناسم كه حتي جهيزيه اش رو هم از اينستا خريده من نميدونم مبل و فرش و اينا رو چجوري ميخرن ...

پسرداییم چیزای بزرگ عین دریل،جاروبرقی و اینارو از دیجی کالاخریده بود ،، جاریمم عینک افتابی از دیجی خرید ۳۰۰ هزار ،انگارازدست فروشیاخریده بو جنسش بدبودخیلی

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
خب لباس خيلي عرف هست ولي دكوري مثلا چجوري بوده پيجش كه خوشت اومده و فالو كردي بعدم اعتماد كردي خريد ...

دکوریای نمدی واسه اتاق پسرم میخواستمو گیفت سیسمونی...صد تا پیج نمد سازی رو گشتم و قیمت گرفتم...وای اینجا که ازش خریدم‌تنها جایی بود که نمونه کارای واقعیش رو میزاشت تو پیجش، نه‌نمونه ژورنالیش رو

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من كسي رو ميشناسم كه حتي جهيزيه اش رو هم از اينستا خريده من نميدونم مبل و فرش و اينا رو چجوري ميخرن ...

منم از دیحی کالا جارو برقی و آب مرکبات گیری خریدم😁

پسرداییم چیزای بزرگ عین دریل،جاروبرقی و اینارو از دیجی کالاخریده بود ،، جاریمم عینک افتابی از دیجی خ ...

ديجي كالا خيلي رونق گرفته نميدونم مردم چجوري جذبش ميشن

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡
منم از دیحی کالا جارو برقی و آب مرکبات گیری خریدم😁

البته سايت قابل اعتماديه ولي چجوري خريدي من هي ميگم برم بيرون شايد مدلاي بهتر داشته باشه يا قيمت بهتر

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡
دکوریای نمدی واسه اتاق پسرم میخواستمو گیفت سیسمونی...صد تا پیج نمد سازی رو گشتم و قیمت گرفتم...وای ا ...

آخه اونا كه ژورنالي ميزارن حتما ميخوان جذابيت پيجشون بيشتر باشه 

من دختر خاله ام طراحي داخلي انجام ميده همش هم تبليغات به اين بلاگرهاي خانم ميده چقدرم پول داده اما زياد فالوش نكردن بهش ميگم به اينا الكي پول نده به اونايي پول ميده كه پيج آشپزي و اينا دارن چقدر هم كه بيخودن 

آخه اونا كه ژورنالي ميزارن حتما ميخوان جذابيت پيجشون بيشتر باشه 

اونا که فقط ژورنالی میزان و عکس واقعی ندارن یعنی نمونه کاراشون کثیفه و جالب در نمیاد واسه همین جرئت گذاشتنعکسش رو ندارن...

من دختر خاله ام طراحي داخلي انجام ميده همش هم تبليغات به اين بلاگرهاي خانم ميده چقدرم پول داده اما ز ...

شاید نمونه کارای خاص و چشم گیر نداره.