2777
2789
عنوان

اينستاگرام

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 38 پست
والا خیلی دارم اماتابحال ازهیچکدوم خریدنکردم نمیدونم چه حکمتیه تا جنس رو از نزدیک نبینم و بالاپایینش ...

خب مثلا چه جذابيتي داشته فالو كردي؟

بايد به نماد الكترونيكي اش دقت كني

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشم نمیاد حجم اینترنتمو میبلعه بعدشم اروغ میزنه(شما ۸۵ درصد از حجم اینترنت خود را مصرف کرده اید)

آروغش فقط😂😂😂😂

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
من دوس دارم جذابتره از تلگرام پیج فروش دارم ولی شوهرم خرید اینترنتی دوس نداره نمیزازه بخرم .

خودت مثلا تو چه سبك فروش ميپسندي؟

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡
خب مثلا چه جذابيتي داشته فالو كردي؟ بايد به نماد الكترونيكي اش دقت كني

یعنی چی نمادالکترونیکی؟؟

،

والا فالوکردم چون چیزمیزای قشنگی داشته وگفتم اگرروزی لازمم شدبخرم،،ولی درکل پیج الکی زیادفالوکردم جدی نگیر

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

من خودم پيج هاي فروش مانتو و طلا رو دوست دارم

قبلا شالم مورد علاقه ام بود ولي سرم كلاه رفت ديگه نگاه نميكنم

اتفاقا چون همون خیلیا توشن خوشم نمیاد واقعا ۹۰٪ فضایه کثیفیه حس بدی بهم دست میده از اسمشم متنفرم

موافقم خيليا هم كه ازش پول الكي درميارن

كيا خريد اينترنتي ميكنن؟

یعنی چی نمادالکترونیکی؟؟ ، والا فالوکردم چون چیزمیزای قشنگی داشته وگفتم اگرروزی لازمم شدبخرم،،ولی ...

ببين اگه سايت دارن برو تو سايتشون پايين صفحه شون يه علامت e بزرگ هست يعني معتبره

من تقریبا ۹۰ درصد لباسای‌پسرمو دکورای اتاقش رو اینترنتی خریدم و میخرم..راضی بودم تاحالا..سویق هم براش گرفتم عااالی بود.

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

من كسي رو ميشناسم كه حتي جهيزيه اش رو هم از اينستا خريده من نميدونم مبل و فرش و اينا رو چجوري ميخرن

يا مثلا يكي كه لوازم برقي شو مثل يخچال و ماشين لباسشويي و اينا رو از ديجي كالا خريده بود

من تقریبا ۹۰ درصد لباسای‌پسرمو دکورای اتاقش رو اینترنتی خریدم و میخرم..راضی بودم تاحالا..سویق هم برا ...

خب لباس خيلي عرف هست ولي دكوري مثلا چجوري بوده پيجش كه خوشت اومده و فالو كردي بعدم اعتماد كردي خريد كردي؟

چي شد يهو خلوت شد🤔