2789
عنوان

هومیوپاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 166832 بازدید | 268 پست

سلام دوستان ،من تازه عضو شدم.

من یک سال پیش بطور اتفاقی با هومیوپاتی آشنا شدم،رفتم در موردش کلی مطالعه کردم و تو نی نی سایت نظرسنجیا رو دیدم،تا اینکه تصمیم گرفتم یه دکتر خوب پیدا کنم که آنلاین ویزیت کنه،چون من استان بوشهر بودم اونجا هم دکتر هومیوپات نیست،و پیدا کردم و دخترم رو که ۱۳ سال یبوست داشت رو پیشش ویزیت کردم،حدود ۵ماه دخترم هر ماه ویزیت میشد تا اینکه نتیجه نگرفت و هر کاری کردم گفت دیگه نمیخام ویزیت بشم،منم دیگه ولش کردم،یه دو سه ماه گذشت یه روز بهم گفت مامان خوب شدم،من باورم نمیشد بعد ۱۳ سال خوب شده

دکترشم دکتر مهرداد اخوان بود،بسیار دکتر با اخلاق و خوبی هست،دوستمم پیشش برا رفلاکس معده داره درمان میشه،دو روز پیش که ازش پرسیدم گفت خیلی حالم خوب شده،همه چی میتونم بخورم،در صورتی که قبلا حدود یکسال نتونست میوه و سبزی بخوره

میخاستم بهتون بگم اگه این درمان رو شروع کردید صبور باشید،اگه هم نتیجه نگرفتید دکترتون رو عوض کنید،من که عاشق هومیوپاتی شدم

سلام دوستان ،من تازه عضو شدم. من یک سال پیش بطور اتفاقی با هومیوپاتی آشنا شدم،رفتم در موردش کلی مطا ...

من برای روده ی تحریک پذیر از نوع اسهال پیش دکتر تهرانی ویزیت سدم اما واقعا نمی دونم داروهاش بخرم ؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

صد در صد داروهاش رو استفاده کنید،ولی نباید اگه دو سه ماه اول نتیجه نگرفتید ولش کنید،دکتر تهرانی یکی از بهترینهاست،من مطمعنم نتیجه میگیرید

من خودمم دیروز برای مشکلات گوارشی پیش اخوان ویزیت شدم

سلام ببخشید کسی در مورد کارایی همیوپاتی دردرمان صرع مقاوم به درمان موثره؟؟لطفا اگه کسی اطلاعی از درم ...

سلام دوست عزیز

چند مدت پیش که در مورد هومیوپاتی مطالعه میکردم،یه خانمی گفته بود که بیماری صرع برادرش با هومیوپاتی درمان شده

دوستان برای درمان ناباروری اگر ذخیره کم باشه جواب میده ؟ پیش کدوم دکتر برم ؟

سلام دوست خوبم،دکتر بابک ناهیدی آذر،واقعا معجره میکنه،

من چند تا دکتر عوض کردم تا به ناهیدی آذر رسیدم،تو اولین شب مصرف داروش اثرش رو دیدم

البته دکتر تهرانی هم عالی هستن ولی چون حضوری هست من نمیتونم برم پیشش

ناهیدی آذر تلفنی ویزیت میکنه،هر چی بگم چقدر دکتر خوبیه کم گفتم

سلام دوست خوبم،دکتر بابک ناهیدی آذر،واقعا معجره میکنه، من چند تا دکتر عوض کردم تا به ناهیدی آذر رسی ...

ممنونم عزیزم . من آنلاین ویزیت شدم پیش دکتر فرید مفید . خانواده همسرم خیلی ساله که میشناسن ایشون رو تایید کردن . فعلا دو سه روز هست که دارو گرفتم و دارم مصرف میکنم . انشالله که جواب بده . شما دکتر مفید رو میشناسی ؟

خدایا سپاسگذارم
سلام.خواهشا اگر کسی آرتروز داشته جواب گرفته با هومیوپاتی.اسم دکترش رابگه من اصفهان میخوام برم پیش دک ...

دختر خاله من میگرنش درمانش با دکتر فاطمی منم امروز زنگ زدم برای دارو شما جواب گرفتین؟؟؟

سلام

بچه ها من امشب حولسم نبود بعد لز دوماه آش خوردم توش نعناع و سسر داشت یکم

چیمیشه ینی؟از اول باید شروع کنم؟؟؟

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

سلام دوستان، ببخشید این طب برای افسردگی هم درمان داره؟

بله

یکی از دوستام افسردگی بعد زایمان وحشتناک داشت،الان حالش خیلی خوبه

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

من اتفاقی رفته بودم تو گروهشون وبا بی اعتمادی کامل چون چاره ای نداشتم دارو گرفتم که خدا رو شکر خوب ب ...

سلام این گروهی که میگید مخصوص هومیوپاتیه؟؟میشه لطفا بفرستید من خیلی لازم دارم 😭😭