2789
عنوان

هومیوپاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 166828 بازدید | 268 پست
تهرانم دکتر سید علی تهرانی البته کرج هستش 026۳4418933 از منشی آدرس بگیرید 

منم پیش دکتر تهرانی رفتم بچه که بودم کنترل ادرار نداشتم موقع خنده و گریه 

تا بدانجا رسید دانش من، که بدانم همی نادانم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم حدودا ۵ماه از هومیوپاتی استفاده کردم.برای افسردگی و یبوست من خوب بود و همچنین سردرد میگرنی.الان ...

من تو دوران بارداری فقط از داروهای هومیوپاتی استفاده میکردم برا ویارم سر دختر اولم حالم خیلی بد بود هیچی نمیتونستم بخورم و بی انرژی بودم در حدی که دستمو نمیتونستم بلند کنم ولی خیلی کمک کرد تو کنترل ویارم

ازنظرمنم چرته یک ساله داریم داروشو به دخترم میدیم...انگارنه انگارفقط انگاریکسال پولومونو دور ریختیمو ...

دکتر خوب پیدا کنید من خیلی نتیجه دیدم ازش اما دکتر خیلی مهمه دکتر تهرانی که دوستان میگن عالیه جزو بنیان گذارانش تو ایران هست دوست خواهر منم پیش یه دکتری رفته بود میگفت کلاهبرداریه بعد که دکتری که خودمون پیشش رفتیم رو معرفی کرد بهش و نتیجه گرفت کلا دیدش عوض شد

سلام خوبین شما ببخشید من برای بیماریه روماتیسم رفتم پیش فاطمی مهر الان دو ماهه حدودا دارو مصرف می ...

سلام خانمی 

برای من روماتیسم تشخیص دادن 

اما هر ماه که میرم دکتر esrبالاتر میره

شما بهتر شدین؟

البته الان چون کرونا هستش حدود ۴ ماهه که مشاوره ها و ویزیتشون تلفنی هستش 

سلام عزیزم

من مطب دکتر تهرانیو هرقدر میگیرم میگه شماره اشتباهه

شما شماره ی حدید ازشون دارید؟؟

سلام عزیزم من مطب دکتر تهرانیو هرقدر میگیرم میگه شماره اشتباهه شما شماره ی حدید ازشون دارید؟؟

سلام 

02634418933

شنبه تا چهارشنبه ۶ تا ۸ تماس بگیرید اگه جواب ندادن چند بار زنگ بزنید جواب میدن 

راه در جهان یکی است و آن راستی است ✔