2777
2789
عنوان

چی بگم

171 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها از 4 سال پیش وقتی 15 سالم بود پسر عمم انگار منو دوست داشت یه کارایی می‌کرد که نشون میداد به من علاقه منده کم کم منم بهش علاقه مند شدم و توی رویا هام بهش فکر میکردم اما اخیرا کارهایی می‌کرد که نشون میداد. هیچ علاقه ای به من نداره و با خودم فکر کردم که چقدر من احمق بودم که باارهای اون عاشقش شدم و فکرردم منو بازی داده سعی کردم فراموشش کنم و موفق شدم الان 19 سالمه امروز مامانم بهم گفت که عمت زنگ زده و تورو برای پسر عمت خواستگاری کرده اصلا باورم نشد خیلی شوکه شدم الان یه جوریم نمیدونم چرا نمیدونم چی بهشون بگم از طرفی به زمانی دوستش داشتم اما الان خیلی ندارم و از طرفی فکر میکنم برای ازدواج و وارد یه رابطه شدن برام خیلی زوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۹ سالگی سن مناسلیه، زود نیست

بخاطر اینکه فکر میکنی زوده و این حرفای  شبه روشنفکرانه نی نی سایتیا لگد به بختت نزن، ( نه حالا صرفا پسر عمت، کلا میگم ینی خواستگار خوب رو بخاطر سن رد نکن)

مثلا میخوای چهارسال دیگه بگذره که چه اتفاق خاصی بیفته!!!

موقعیت مناسب همیشه سراغت نمیاد

من جلوی چشمم مواردشو زیاد دیدم که این افکار پوچ رو داشتن که الان زوده و... و بااینکه دوست داشتن ازدواج کنن مجرد موندن و الان تواستگار ندارن و خیلی ازلحاظ روحی پژمرده هستن

نمیدونم شاید مسخره باشه اما ازش خجالت میکشم و کلا نمیتونم با یه پسر ارتباط برقرار کنم

به نظرم هنوز سني نداري ببين از اين خواستگارا خيلي ميان و ميرن  سريه وا نده  بزار بهترينش رو انتخاب کن 

خدا جون خودت جواب همه ي دل هاش شکسته رو بگير
به نظرم هنوز سني نداري ببين از اين خواستگارا خيلي ميان و ميرن  سريه وا نده  بزار بهت ...

آیدا جون یعنی الان بهشون بگم زوده برای ازدواج،؟! اگر خواست صبر میکنه اگرم نخواست که میره البته اگر دوستم داشته باشه صبر میکنه 

من خیری از پسر عمه ندیدم ، ۷ سال ازم خواستگاری کردن غیر مستقیم منم جواب نه دادم آخر سر وقتی ازدواج کردم عمه ام چه فوش ها که بهم نداد پسر عمه امم که دیگه هیچی نگم بهتر۷ ، ازدواج با فامیل به درد لاجرز دیوار میخوره

خدایا به حق بزرگواری و بخشش خودت درهای رحمت رو به روی ما بندگان خطاکارت باز کن که جز تو پناهی نداریم .
خوب بهشون چی بگم؟ بگم نه یا بگم الان زوده 

بگو مامانت بگه فعلا میخواد درس بخونه و واسش زوده..چون مطمئن نیستی اینجوری نه کامل ناامید کردی ونه کامل امیدوار..حالا پسره بخواد میمونه نخوادم ک هیچ

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم
من خیری از پسر عمه ندیدم ، ۷ سال ازم خواستگاری کردن غیر مستقیم منم جواب نه دادم آخر سر وقتی ازدواج ک ...

من پدر و مادرم دختر خاله و پسر خاله بودن اما الان با هم مشکل ندارن