2777
2789
عنوان

عقده ای شدم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 56 پست

برو آخرین تاپیکمو بخون شاید به دردت خورد 

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما داداش گیر هم داری که مثل آقا بالاسر مواظبت همیشه

نه ولی با خواهرم همش دعواست مامانو بابامم هیچوقت پیشم نیستن خودم الان خوابگام ریاضی میخاستم نذاشتن برم

[QUOTE=114155465]نه ولی با خواهرم همش دعواست مامانو بابامم هیچوقت پیشم نیستن خودم الان خوابگام ریاضی میخاستم نذاشتن 

از خوابگاه دانشجویی لذت ببر که از دوست پسر بیشتر حال میده بهت

من فرهنگیان نمیخاستم که حداقل دبیری میخاستم کلن باید خودتم خونده باشی 

یعنی اینقدر سخت بود که بخونی؟ الان داری ازدست  جامعه و دنیا و شانس خودت ناله میکنی! واقع بین باش عزیزم ... خودمون هم تاثیر داریم تو سرنوشتمون ... حتی الانم مرخصی بگیری بشینی بخونی ارزش داره

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
یعنی اینقدر سخت بود که بخونی؟ الان داری ازدست  جامعه و دنیا و شانس خودت ناله میکنی! واقع بین با ...

اصن هیچکی درک نمیکنه چی میگم میگم خوندم ولی کنکورم خوب نشد تو سهمیه زدم

[QUOTE=114155465]نه ولی با خواهرم همش دعواست مامانو بابامم هیچوقت پیشم نیستن خودم الان خوابگام ریاضی ...

نه اتفاقن شوهر خوب بهتر از کل ایناس بخدا،خوابگاه که بدتره همش گیر ،نمیشه زود با هرکی صمیمی شد اصن مشکل خوابگاست مشکل رفت و برگشت دارم ،همه تو خوابگاه پز شوهراشونو میدن ،آدم اتفاقن بدتر اذیته اونم دخترای بی ادب این دوره زمونه اکثرا البته نه همه ،من خودم بشون بیخیالم باشون خوبم چه کنم دیگه کلن شانس کلیم چقدر گوهه