2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا خودش به هممون رحم کنه

رمان غوغای زمانه چاپ شد خدا روشکر... قسمتی از رمان👇...     عطر تنش در بینی‌ام پیچید و اشک‌هایم روانه شد. واقعیت تلخی که مثل پتک روی سرم کوبیده می شد؛ من عطر تن مردی را نفس می‌کشیدم در حالی که عاشق دیگری بودم. خودم را به زور از آغوشش بیرون کشیده و در حالی که به پارکت‌های  چوبی زیر پایم زل زده بودم سعی در صاف کردن صدایم داشتم: _سرم درد می کنه. خواهش می کنم اجازه بده تنها باشم.              رمان درحال تایپ هم تو کانال @neisarifateme  خوشحال میشم با نقدهای ارزشمندتون همراهیم کنید🌹
قرار مابع التفاوت بنزینو سر ماه بریزن ب حساب

مثل اینکه گفتن سهمیه ابان تاکسیا نمیسوزه و اخرش سوزوندن  

رمان غوغای زمانه چاپ شد خدا روشکر... قسمتی از رمان👇...     عطر تنش در بینی‌ام پیچید و اشک‌هایم روانه شد. واقعیت تلخی که مثل پتک روی سرم کوبیده می شد؛ من عطر تن مردی را نفس می‌کشیدم در حالی که عاشق دیگری بودم. خودم را به زور از آغوشش بیرون کشیده و در حالی که به پارکت‌های  چوبی زیر پایم زل زده بودم سعی در صاف کردن صدایم داشتم: _سرم درد می کنه. خواهش می کنم اجازه بده تنها باشم.              رمان درحال تایپ هم تو کانال @neisarifateme  خوشحال میشم با نقدهای ارزشمندتون همراهیم کنید🌹

یکیش شوهرم  بود ک  بیکار بود میرف  اسنپ  الان  اونم  نمیتونه  بره   😢  خدا لعنتشون  کنه  زندگیمون  جهنم  شده    رف  ماشین   ال پی جی  کرد  که  دوگانه  سوز بشه  بتونه  بره  اسنپ       از دیوار خرید  وسایلاش    یارو    کلاهبردار  بود جنس  اشغال  و ناقص  داد بهمون  الانم  خاموشه  و  دو میلیون  پول  بزور قرض  کردیم  اونم  رف  

ممنون میشم برای شادی روح پدرم که تازه اسمانی شده یه صلوات بفرستید😔
یکیش شوهرم  بود ک  بیکار بود میرف  اسنپ  الان  اونم  نمیتونه  بره ...

گوشی  طرف  که  ازش   وسایل   ال پی جی خریدیم     خاموشه      

ممنون میشم برای شادی روح پدرم که تازه اسمانی شده یه صلوات بفرستید😔
مثل اینکه گفتن سهمیه ابان تاکسیا نمیسوزه و اخرش سوزوندن    

اره خیلی بد شده برای همه 

خیلیا خرج زندگیشون از همین کار بود

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات

خدا باعث و بانیشو لعنت کنه ک زندگی همه رو بهم ریختن

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤