2777
2789
عنوان

من خصلتم اینه

107 بازدید | 13 پست

عاشق تنهایی هستم همش دوست دارم تنها باشم خونه هم همش تو اتاقم هستم شام مامانم صداکنه میرم از سرکار هم میام نهار میخورم میرم تو اتاقم کلا از حرف زدن وپرحرف بودن خوشم نمیاد قبلا هم اینطوری بودم اما نه در این حد مثلا ماه یکبار با یه دوست آرومم میرفتم بیرون از وقتی عقد کردم یکساله باهیچکدوم نرفتم بیرون فقط دلم میخواد با پدرومادرم و خواهرام و همسرم برم یا دوستام خودشون بیان خونمون قبل ازدواج سرکارنمیرفتم الان از سرکار میام خسته ام غذا میخورم میخوابم شب میشه خونمون هم تو باغمونه فقط میرم از رو تراس باغ رو تماشا میکنم سگ مون رو صدا میکنم بنظرتون غیرعادیه که من عاشق تنهایی شدم دوستامو دوست دارم اما چندتاشون خیلی انرژی زیاد دارن انقد حرف میزنن منم ک ساکت و حوصله حرف زدن رو ندارم شوهرمم ک خونه سازی داره وفکرش درگیر کاره اصلا نمیریم باهم بیرون  

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان مشکلت چیه

باغتون یا سگتون یا بساز رفروشی نامزدت؟

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

منم از تنهایی لذت میبرم خیلی خوبه وقتی بچه هام مدرسه ان و شوهرم سرکاره تنها هستم و خیلی اینو دوست دارم

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
الان مشکلت چیه باغتون یا سگتون یا بساز رفروشی نامزدت؟

بساز بفروش نیست داره خونه میسازه برای خودمون وقت اومدن بیرون نداره 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
منم عاشق تنهایی و تاریکی هستم  طبیعی هستی چون هر کسی یه مدله

وای منم تو اتاقم همش برقو خاموش میکنم

منم از تنهایی لذت میبرم خیلی خوبه وقتی بچه هام مدرسه ان و شوهرم سرکاره تنها هستم و خیلی اینو دوست دا ...

چ خوب فکرشو نمی‌کردم کسی مثل من باشه

منم تنهایوخیلی دوست دارم خییییلی.

چ خوب ک مثل من هم هستن فکرشو نمیکردم

وای منم تو اتاقم همش برقو خاموش میکنم

دیگه این یه عادته 

من تنها باشم تو خونه شبا فقط آباژور روشن میکنم 

کلا از نور فراریم 

منتظرم یکی از اتاق بیاد بیرون برم برقو خاموش کنم 

حااا لا شوهرم برعکس من😏

پیج