2777
2789
کسی اگه میتونه لطفا راهنماییم کنه 

ببین اینجا یه تاپیک بود من از اون استفاده کردم.

من نمیدونم مشکلت چقدره واضح بگو

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

من درمان شدم. ذهنیتم رو تغییر دادم و کگل انجام دادم همین. البته مال من شدید نبود. 

باید فکر کنی که اصلا دردناک و سخت نیست و کاریه که میلیاردها زن تا حالا به راحتی انجام میدادن! 

خودت رو کامل شل کن، حواست رو پرت کن. 

بیشتر باید ذهنیتت رو تغییر بدی. 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو رو خدا چه دارویی استفاده کردی؟ من دیگه فقط به خودکشی فکر میکنم افسردگی گرفتم 

من خودمو درمان کردم با کمک سایت ماماسایت با گوش پاک و دستکش و پنبه برو بخون تمرین تنفس هم کردم

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
معاینه کرده گفت فقط برو پیش سکستراپ مشکل جسمی نداری که اونم شوهرم نمیاد 

عزیزم‌من ۶ساله ازدواج کردم،هنوز درد و مشکل را دارم اما به شدت گذشته نیست

شوهرت باید همراهی ات کنه و صبور باشه 

ببخشید شده یک ساعت فقط با انگشت و غیره

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
درک نمیکنم این مریضیو      خب مگه نباید شل کرد    

اگه بلد بودیم شل کنیم که دردسر نداشتیم البته من درمان شدم ولی یک سال و نیم مشکل داشتم 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

دوست عزیز

تا حدی می‌دونم چه قدر سخته و الان اذیتی! حتما پیگیری کن. پیش یکی تراپ، روان پزشک و یا روان شناس برو.

حتما درست میشه، اصلا نگران نباش و کمک بگیر از متخصص، چون این موضوع می تونه مرتبط با گذشتت باشه 

تو گوگل سرچ کن. مراحل درمان رو کامل پیدا میکنی. ایمان داشته باش که خوب میشی. خیلیا با این درمان خوب شدن. 

همسرت هم باید همکاری کنه. زاویه ی واژن هم مهمه. یه بالش زیرت بذار. زاویه ی همسرت باهات نزدیک به صفر درجه باشه. چون شیب واژن رو به پایینه 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!
کسی بوده ۷ سال طول کشیده باشه یا فقط منم ؟

واقعا شوهر خوبی داری!

تا الان چطوری صبر کرده!

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

عزیزم من دوساله دارم دارم می رم پیش روانکاو و س کس تراپست ویکی از بچه ها ک 4سال واژ ینیسم بوده الان دو قولو بار داره. باهاش در تماسم..ینی هنوز باکره ای؟

و خدایی ک دراین نزدیکی هست حتما کمکم میکنه ک منم ب حاجتم برسم (یه نی نی سالم وصالح)ان شاالله  

ببین یه گروه هثت تو اینستا کارشون درمان همینه همه خانمن .من خودم اونجا درمان شدم کلمه بیماریتو سرچ کن تو اینستا میتونی پیدا کنی گروهشونو.یه کمک خانم بهت میده علمی کمکت میکنه و درمان میشی من افتضاح بودم با کمک اونا اوکی شدم.vaاول کلمه پیجشون تو اینستا بود.اخرشم 1 داشت

تا گفتیم ببخشید به یکی بقیه وایستادن تو صف!!!!!!!!!!!!! 
ببخشید یبار به زور اجازه بده انجام بده خب

وای خواهر نمیشه

اخه اصلا داخل نمیره

من بارها به خونریزی شدید افتادم کارم به بیمارستان کشید

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا