2777
2789
عنوان

چله نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 7303 بازدید | 815 پست
الهی خیرببینید🌹😘🙏الهی بحق خانم فاطمه زهرا بزودی زوودمعجزه واربه تمام خواستهاتون برسین.الهی آمین🌹 ...

فدای قلب مهربونت با دعاهای قشنگت چقد حس خوبی بهت پیدا کردم دوست مهربانم ان شا الله شما هم هر چی از خدا میخوای بهش برسی بادل خوش وآرامش. الهی آمین. اللهم صل علی محمد وال محمد. تقدیم به دوست گلم. 

فدای قلب مهربونت با دعاهای قشنگت چقد حس خوبی بهت پیدا کردم دوست مهربانم ان شا الله شما هم هر چی از خ ...

خدانکنه عزیزدلم.🥰الهی سالیان سال عمرباعزت وسلامتی داشته باشی وشاهداتفاقای شادودوستداشتنی وخوشبختی خودت وعزیزانت باشی.الهی آمین🙏🌹لطف داری عزیزترینم.بادل مهربونت نظر میدی.مرسی بابت دعاهای قشنگت 🙏🌹😘😘😘😘💖💖💖💖الهی شکر بابت وجودت🌹🙏

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@simurgh_s  

سلام عزیزم.من ومامانم به نیت حاجترواییتون خوندیم.الهی بزودی زووودبه تمام خواستهای دل مهربونتون برسین.الهی آمین🌹🙏

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

امروز هم به نیت حاجت روایی دوست عزیزی که نوبتش هست خوندم امیدوارم حاجت روا بشه الهی امین💖💖💖

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚

به نیت دوست عزیز

@simurgh_s خونده شد ان شاالله حاجت رواشی 🙏💙💚

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
@دختر_اخراجی_۱۳۷۷     سلام عزیزم.من ومامانم به نیت حاجترواییتون خوندیم.الهی بزودی زووودب ...

سلام.وای مرسی.خیلی خوشحال شدم از پستت.ایشالا شمام به هرچی میخوای زود زود برسی😍😍😍😍😍😍

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم....