2777
2789
عنوان

چروک زیر چشم

688 بازدید | 14 پست

سلام 

خانما من با اینکه سنی ندارم (21) ولی زیر چشمام 3تا خط افتاده که وقتی میخندم هم اونا هم کنار چشمم خیلی معلوم میشه. صورتمم خیلی خشکه 

کسی تجربه ایی داره که کمکم کنه؟ حتی با کرم های گرون قیمت

جز تزریق چربی و ژل البته

روغن خراطینم استفاده کردم ی مدت زیر چشمم پر شد از میلیا

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده

کپسول ویتامین ای شبا قبل خواب بزن به چشات

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سعی کن کرم ابرسان خوب واسه دور چشمت استفاده کنی ، گریه نکن ، کرم دور چشم بزن حتما ، مرطوب کننده ی خوب به پوستت بزن و اینکه اگه لاغری سعی کن صورتت تپل شه البته میدونم سخته

بوتاکس

نه عزیزم اصلا دوست ندارم با این سن سمت بوتاکس برم

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده
کپسول ویتامین ای شبا قبل خواب بزن به چشات

استفاده میکنم الان 3شبه

سعی کن کرم ابرسان خوب واسه دور چشمت استفاده کنی ، گریه نکن ، کرم دور چشم بزن حتما ، مرطوب کننده ی خو ...

کرم ابرسان میدونید کدومش بهتره؟؟ خودتون استفاده میکنید؟ 

اتفاقا برعکس لاغر نیستم. صورتم پره

اصلی ترین راهش بوتاکسه ولی برای ینکه بیشتر نشه حنما مرطوب نگهش دار

مرسی عزیزم. اره حتما میرم ابرسان دور چشم میگیرم

کرم ابرسان میدونید کدومش بهتره؟؟ خودتون استفاده میکنید؟  اتفاقا برعکس لاغر نیستم. صورتم پره

منم دو تا خط زیر چشمم افتاده 23سالمه چون ی مدت انتی بیوتیک قوی میخوردم و پوستم خشک شده بود این جوری شدم بعد با مشورت متصدی داروخونه کرم دور چشم feroniaگرفتم دارم میزنم تقریبا دو هفته هست خطا از بین رفته البته من پوستم چربه چون شما پوستتون خشکه حتما باید ابرسان استفاده کنید 

منم دو تا خط زیر چشمم افتاده 23سالمه چون ی مدت انتی بیوتیک قوی میخوردم و پوستم خشک شده بود این جوری ...

پوستم مختلطه(T) پشت پلک و تیغه بینیم به شدت چربه ولی جاهای دیگه خشکه. 

بنظرت منم میتونم کرم دور چشم فرونیا استفاده کنم؟ البته کنار یه ابرسان خوب

پوستم مختلطه(T) پشت پلک و تیغه بینیم به شدت چربه ولی جاهای دیگه خشکه.  بنظرت منم میتونم کرم دو ...

اره عزیزم منک استفاده میکنم راضیم باز با متصدی داروخونه هم مشورت کنین حتما راهنماییتون میکنه 

اره عزیزم منک استفاده میکنم راضیم باز با متصدی داروخونه هم مشورت کنین حتما راهنماییتون میکنه 

مرسی عزیزدلم😘😘

تخفيف ويژه يک هفته اي به مناست بلک فرايدي

40 درصد تخفیف در تمامی خدمات

هايفوتراپي براي کل صورت 900 هزار تومان

بوتاکس ناحيه اي 100 الي 150

ژل هر سي سي  300 تومان

تلفن جهت هماهنگي 86110844-02186110849– 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6