سلام،من با اينكه دختر خوش چهره اي هستم و اندام خوبي دارم هميشه تميز و اراسته هستم اما اصلن اعتماد ب نفس ندارم،اصلا تنهايي تو بازار راحت نميتونم راه برم تو فشار ميزارم خودمو متاهل هم هستم،ازنوجواني اين خصلتو دارم,راه كاري چيزي هست
بله هست چرا فکر میکنی وقتی تو خیابون راه میری همه تو رو میپان مطمین باش اگه ببیننت هم ۵ ثانیه بعد از ذهنشون میری چرا اینقد اعتماد به نفست پایینه؟سرتو بگیر بالا و صاف راه برو به بقیه اصلا توجه نکن فکر کن تنهایی تو خیابون
یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
اره بخدا همين حسو دارم با خجالت راه ميرم فكر ميكنم همه دارن منو نكاه ميكنن اصلن تند تند راه ميرم
حالتها ت رو میدونم چون خودمم قبلا اینجوری بودم الان خیلی خیلی عوض شدم چون میدونم مردم اون لحظه که از جلوشون رد میشم منو میبینن رد که شدم منو یادشون میره هیچوقت سرتو موقع راه رفتن ننداز پایین اصلا هم به مردم فکر نکن
یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐